Nagyot bakizott a modell a Victoria’s Secret kifutóján

F. B. | 2024. Október 18.
Kis híján hatalmasat esett a modell a Victoria's Secret divatbemutatóján, végül azonban nagyon profin kezelte le a helyzetet.

Hosszú kihagyás után kedd este ismét megtartották a világ egyik leghíresebb divatshow-ját, a Victoria’s Secret fehérnemű-bemutatóját. Az esemény fogadtatása az online magazinokban, illetve a közösségi oldalakon olvasható visszajelzések alapján legalább annyira megosztó lett, mint amennyire már maga a Victoria’s Secret megújulása is az.

Fotó: Getty Images

Bár a kifutón a modellvilág legnagyobbjai lépkedhettek végig, sajnos nem mindenkinek sikerült baki nélkül megúsznia a “mindent jelentő sétát”. Egy holland szupermodell, Doutzen Kroesben például akkorát bakizott, hogy egy pillanatra még a légy zümmögését is lehetett hallani az eseményen, jóllehet nem a saját hibájából. A 39 éves modell cipője ugyanis beleakadt a kifutó egyik elemébe, a helyzetet megoldandó pedig megpróbált egy lépést hátrálni és bár a cipő kiszabadult, sajnos nem ugrott vissza a helyére, így mezítláb tett meg egy pár lépést. Mindezek után azonban gyorsan kapcsolt és egy ügyes mozdulattal vissza applikálta magára a rafinált darabot.

@charmbrasil O que acontece quando você tem um pequeno problema com o sapato? Se você é #doutzen, você dá um jeito e fica incrível ao mesmo tempo!! Uma verdadeira profissional. #CharmBrasil #CharmNoVSFS #victoriasecrets #VSFashionShow #VSFS24 ♬ som original - Charm Brasil

Via

Exit mobile version