Ázsia Expressz: Sáfrány Emeséék reagáltak a vádakra, miszerint csaltak

N.O. | 2024. Október 19.
Még mindig nem csitulnak a kedélyek, miszerint Sárfány Emese és Béres Anett csalással nyerték az Ázsia Expresszt. A lányok közös üzenetben reagáltak.

Sokan a mai napig kételkednek az Ázsia Expressz tisztaságában, így a győztesek Béres Anett és Sáfrány Emese párosa kap hideget-meleget, akik jelenleg egyébként jól megérdemelt pihenésüket töltik Spanyolországban – írja a story.hu

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Közösségi oldalukon reagáltak az őket ért vádakra:

„’Csalás?’ Bár azt gondoljuk a nyerteseknek nincs szüksége magyarázkodásra, de szomorúak vagyunk, hiszen a boldogságunkat beárnyékolja, hogy csalást kiabálnak ránk. Amennyiben bármilyen szabályt megsértettünk volna, a minden lépésünket követő stáb azonnal jelezte volna felénk” – írták a lányok.

Béres Anett két évvel ezelőtti súlyos balesete után megküzdött a feladatokkal, nem adta fel. Mint mondja, önmagát is meglepte, mennyire jól bírta a strapát, pedig állítása szerint az ápolói is aggódtak érte, és nem hitték el, miket csinált végig. A segítséget az jelentette számára, hogy társa, Sáfrány Emese vállalta inkább az erőalapú feladatokat, és ezzel ők ketten jól kiegészítették egymást.

Exit mobile version