Dióssy Klári új frizuráját mindenki dicséri

V.B.T. | 2024. Október 19.
Korábban már volt frufruja, de most a haja hosszából is vágatott a Ridikül háziasszonya.

Dióssy Klári külseje 10 év után megújult: frufrut vágatott, rövidebb lett a haja, a változást pedig mindenki észrevette, sőt, számos dicséretet kap érte.

Egy jó frizura nagyon sokat számít. Sokan megjegyezték az elmúlt hetekben, mennyivel fiatalosabb lettem. Ötvenéves elmúltam, így nem tagadom, nagyon élvezem ezt az érzést, ahogy azt is, hogy jó tükörbe nézni, mert kicsit keskenyíti az arcomat

– árulta el a Story magazinnak a műsorvezető, majd a megújulásról is beszélt.

Fotó: Ridikül

A rövidebb jobb

„Rég megtanultam, mennyire nem mindegy, milyen a frizurája az embernek, még a hajszín is számít. Az enyém sötét tónusú. Eredetileg is gesztenyebarna vagyok, ez azonban kicsit több árnyékot vethet a szemem alá, ráadásul minél rövidebb, annál nehezebb a kábeleket, mikrofont elrejteni felvételek közben. Maximalistaként azért én ilyen apró részletekre is szeretek odafigyelni. Most azonban élvezem, hogy rövidebb, sőt, még tovább fogok rövidíteni rajta” – részletezte Dióssy Klára.

Arról is beszélt a lapnak, hogy bár már több mint 34 éve a szakmában van, a mai napig meglepi, ha valaki felismeri az utcán, de már nem jön zavarba tőle. „Legutóbb a vasútállomás egyik jegypénztárosa kapta fel a hangomra a fejét, ismerős volt neki a Ridikülből, de a szemüveg és a hajviseletem elbizonytalanította. Egyszerű városi lány vagyok, de törekszem arra, hogy hétköznapi emberként is megfeleljek a rólam kialakult képnek” – mondja a tévés.

Legutóbb 2013-ban volt oldalfrufruja:

Fotó: Rozmanitz Gábor

Arról is beszélt, hogy utoljára akkor volt hasonló a frizurája, amikor megismerte a férjét. „Bár sosem mondta a férjem, a reakcióiból arra következtetek, benne éppolyan kedves nosztalgiát ébresztett ez, mint bennem. Ő a Bartók Rádióban komolyzenei hangmérnök, vagyis egy
szakmában, mégis a másik oldalon dolgozik, mint én, ami könnyebbség, hiszen nem rivalizálunk, mégis megért. Sosem teszi szóvá, ha a nyaralásra is magammal viszek feladatokat, vagy a kocsiban nálam van egy paksaméta interjú, amiből fel kell készülnöm. És ez nagyon jó kis szövetségként tart össze minket. Ha nem így lenne, vagy a munkám, vagy a házasságunk ment volna tönkre, de ő tökéletes társ ebből a szempontból is, és az apaságból is kiveszi a részét” – árulta el a műsorvezető.

Exit mobile version