Szívszorító videón, ahogy Liam Payne édesapja a hotelnél gyászolja fiát

N.O. | 2024. Október 19.
Liam Payne édesapja megérkezett Buenos Airesbe, ahol fia rajongóinak hadával együtt gyászolja gyermekét a hotel előtt, ahol a baleset történt.

Liam Payne édesapja megérkezett Buenos Airesbe, hogy gondoskodjon fia holttestének visszaszállításáról az Egyesült Királyságba – írja a news.sky.com

(Fotó: Getty Images)

Geoff Payne meglátogatta azt a szállodát, ahol fia meghalt, miközben a koszorúk, virágok és gyertyák mellett végighaladva olvasgatta a One Direction sztárjának hagyott rajongói üzeneteket, búcsúleveleket.

A gyászoló édesapát a megemlékező tömeg csendben figyelte.

Martha Kelner, az internetes oldal Buenos Aires-i tudósítója így nyilatkozott:

“Geoff időnként megállt, feltette a szemüvegét, hogy elolvassa az angolul írt megemlékezéseket, kezébe vette a fotókat, és megpuszilta őket. A rajongóknak is megköszönte, hogy itt vannak”

Liam Payne október 16-án halt szörnyet. 31 éves híresség lezuhant az erkélyről a Buenos Aires-i CasaSur Palermo Hotelben.

Alberto Crescenti, a sürgősségi orvosi szolgálatok igazgatója nyilatkozott az üggyel kapcsolatban. Elmondta, hogy Payne körülbelül 14 métert zuhant és súlyos sérüléseket szenvedett, miután a harmadik emeletről egy belső udvarra zuhant. Crescenti beszámolója alapján a riasztás után a mentő hét perccel később érkezett meg a helyszínre, ahol a férfit halottnak nyilvánították, ugyanis sérülései miatt nem volt lehetőség az újraélesztésére.

Exit mobile version