Az RTL elmondta, hogy helyettesítik-e Noszály Sándort

nlc | 2024. Október 21.
Noszály Sándor sem a mentális, sem a testi állapota miatt nem vesz részt a Sztárbox döntőben, de akkor ki fogja helyettesíteni? Az RTL döntött.

Ahogyan az ismert, Noszály Sándornak még egyszer ringbe kellett volna lépni az RTL Sztárbox című műsorában Azonban az egykori teniszező számos olyan videót töltött fel a közösségi oldalára, amelyek aggodalomra adtak okot. Végül a testvére segítségével sikerült hazahozni az Egyesült Államokból, és már segítséget kap. Mint a testvére közleményében olvasható volt, Noszály régóra küzd bipoláris zavarral. Az már korábban kiderült, hogy az RTL nem engedi ringbe lépni, de az, hogy akkor kivel helyettesítik-e, csak most látott napvilágot

Ahogyan azt a story.hu megírta, vasárnapi adásból kiderült, hogy Mészáros András mérkőzés nélkül lesz az idei esztendő nehézsúlyú bajnoka. “A sors kiszedte az ékkövet a koronámból, pontosabban az övemből” – kommentálta a döntést a jelenlévő Mészáros. Majd arról beszélt, hogy: a történtekből is látszik, mennyire törékeny az ember. Fontos, hogy a család, a barátok kommunikáljanak egy ilyen helyzetben.

Exit mobile version