Soha nem látott videó látott napvilágot Árpa Attila titkos esküvőjéről

F. B. | 2024. Október 28.
A rajongók legnagyobb örömére egy friss videó került elő Árpa Attila esküvőjéről, a képsorok tanúsága szerint pedig nagyon jó hangulatban telt a nagy nap!

A nyilvánosság előtt legnagyobb titokban kötötte össze életét szerelmével Árpa Attila idén nyáron. Feleségével, Czakó Alexandrával már 10 éve ismerik egymást, ez idő alatt pedig hol egy párt alkottak, hol pedig nem, végül azonban úgy tűnik, hogy mégis egymás mellett kötöttek ki. Nem csoda hát, hogy rengeteg kíváncsiak a pár nagy napjára, most pedig van is miért örülniük, ugyanis egy eddig nem látott videó látott napvilágot az esküvőről!

Fotó: Olajos Piroska

“Mindkettőnk részéről volt olyan időszak, amikor más kapcsolatban voltunk, de ilyenkor sem engedtük el egymás kezét teljesen. Sőt, most már azt is elárulhatom, hogy amikor két évvel ezelőtt egy szakításunk véglegesnek tűnt, és elvállaltam a Nagy Őt, elég hamar szembesültem azzal, hogy ott én nem fogom megtalálni az igazit, így már a forgatás alatt újra beszélni kezdtünk. Az elzárt kis szigetemen egymagam ülve pedig három dolgot tudtam csinálni: steaket sütöttem, vele beszélgettem telefonon, a harmadikat inkább hagyjuk…” – mesélte korábban Attila.

Mint kiderült, a mesés napjukon minden a kedvenc filmjeik, a Vissza a jövőbe és a Star Wars köré épült, s életük legszebb pillanataként emlékeznek rá vissza. Csak úgy, mint a lánykérésre, amely Az Árulók forgatásán történt meg.

“Alexandra, amikor nem színész, akkor sminkes, én pedig, hogy Az Árulók forgatás alatt ne legyünk egy hónapig távol egymástól, felkértem, legyen a műsor sminkese. Ő elvállalta. A döntő éjjeli forgatásán pedig úgy alakult, hogy még egy jelenetet fel kellett venni. Csakhogy én hirtelen rosszul lettem és összeestem. Ő persze, rohant oda, lerogyott mellém. Ekkor vettem elő a kis dobozt, majd az egész stáb előtt – akik persze, mindenbe be voltak avatva – megkérdeztem, hozzám jön-e” – emlékezett vissza a producer a lánykérésre.

Filmbe illő esküvő

A házasságkötésüket szűk családi és baráti körben Budakeszin ünnepelték meg, a rajongók legnagyobb örömére pedig egy videó is előkerült a násznéppel. A képsorokon az látszik, hogy a meghívottak összeálltak egy közös felvételre, ahol mindenki napszemüveget vett fel, míg a kamera szép lassan távolodott tőlük. 

Pont olyan volt, mint a kapcsolatunk: tele humorral, jókedvvel, játékossággal. Egy könnycseppet sem ejtettem, az egész egy óriási kaland volt

– árulta el az újdonsült ara a Blikknek, aki már a gyermekvállaláson is gondolkozik szerelmével. 

“Rajta is vagyunk az ügyön. Színtiszta matematika, hogy minél előbb szeretnénk összehozni, hiszen egy szülő legnagyobb vágya, hogy minél több mérföldkőig elkísérhesse a gyermekeit” – tette hozzá még korábban Attila.

Exit mobile version