Hazaküldték ifjabb Schobert Norbit a Megasztárból, így reagált

F.C. | 2024. Október 28.
Búcsúznia kellett ifjabb Schobert Norbinak a Megasztártól.

A Megasztár vasárnapi adásában már a Középdöntőben kellett teljesítenie ifjabb Schobert Norbinak. Schobert Norbi és Rubint Réka középső gyerekének az énektudása már a Válogatón megosztotta a zsűrit: míg Caramelnek és Marsalkó Dávidnak tetszett a produkciója, addig Papp Szabinak és Rúzsa Magdinak kétségei voltak. Végül Marics Peti szavazatával mégis továbbjuthatott a Középdöntőbe. 

Az újabb fordulóban Kiss Kevin Csinibaba című slágerét kellett előadnia ifjabb Schobert Norbinak. Ezúttal azonban csupán Caramel kardoskodott a továbbjutása mellett, a többi zsűritag még nem érezte elérkezettnek az időt ahhoz, hogy bekerüljön a 12, élő show-ban is színpadra lépő versenyző közé.

“Én most itt harcoltam érted elég keményen, megint. Mindenki nagyon tehetségesnek tart téged. Mindenki azt gondolja, hogy neked a jövőben helyed lesz a magyar popéletben, de ahhoz meg kell találnod önmagadat” – búcsúzott tőle Caramel, aki egy jó produkciót várt Norbitól, de véleménye szerint ebben a dalban nem találta meg magát a fiatal versenyző.

Kiesése ellenére ifjabb Schobert Norbi nem keseredett el, hálás az ítészeknek. “Úgy éreztem, egy jó kis energiát tudtam hozni a műsorba és ennek nagyon örültem. Már csak azért is megérte, hogy én álltam ott egyedül, és nekem mondták konkrétan direktbe, hogy ők mit gondolnak, és mi a véleményük rólam. Nagyon köszönöm ezt a lehetőséget és, hogy ilyen gondolatokat hallván tudom itthagyni ezt a műsort” – nyilatkozta.

Kiemelt fotó: Sajtószoba

Exit mobile version