PSG Ogli nem akar saját maga sajnáltatásával előrébb jutni a DWTS-ben: „Pont lesz*rom, úgyis beszavaztok”

F. B. | 2024. Október 28.
A tartalomgyártó bízik rajongótáborában, így véleménye szerint nincs szüksége arra, hogy saját maga sajnáltatásával gyűjtsön szavazatokat.

PSG Ogli magabiztosan tekint a jövőbe a Dancing with the Stars műsora kapcsán még annak ellenére is, hogy nem éppen úgy alakult minden a számára az első adásban, mint ahogyan az a nagy könyvben meg van írva. A kőgazdag fiatal ennek ellenére úgy érzi, nem szeretne mások sajnálata miatt szavazatokat gyűjteni magának, soha sem akarna érzelmileg hatni a nézőkre. 

Ogli aminak a Twitch-oldalán élő adásban köszönte meg a nézőknek, hogy bizalmat szavaztak számukra Szőke Zsuzsannával a második adásra, majd arra is kitért, hogy mi a véleménye arról, amikor valaki túl nagy hangsúlyt fektet arra, hogy hasson a nézői érzelmekre.

„Félreértés ne essék, semmi bajom senkivel, de ez a sajnáltatás, hogy mindenki sír… elérzékenyülés meg minden. Én soha nem fogok beállni csicskának, előbb esek ki, mint hogy elkezdjem magam sajnáltatni. Odamegyek, letáncolom, meghallgatom, amit mondanak, pont lesz*rom, úgyis beszavaztok srácok, és ennyi. Én is mondhatnám, hogy jaj, volt egy keresztszalag-szakadásom, nagyon nehéz volt felkészülni” – fogalmazott a tartalomgyártó, majd hozzátette: 

Ezt nem fogjátok látni, ez nem én vagyok. Eljárok próbákra, lenyomom a táncot, utána fölülök, ti meg beszavaztok, srácok. Ennyi

– zárta rövidre a témát.

Kínos baki a színpadon

A nagy magabiztosság ellenére Oglinak minden oka meg lett volna arra, hogy féljen, ugyanis az első adásban elejtette táncpartnerét, emellett Ördög Nóráék hiányolták a lépéseket is a produkciójukból.

PSG Ogli bevallotta, nem értette, mi történt a táncparketten, mivel a próbákon eddig mindig sikerült az ominózus emelés. Megígérte a zsűrinek, hogy visszanézi majd a produkciót és azon lesz, hogy a későbbiekben kiküszöbölje a hibákat. 

“Jól éreztem magam, élveztem az egészet. Az utolsón kívül szerintem jó volt az egész. (…) Nem tudom, az miért nem sikerült, pedig kizártam mindent, csak a táncra koncentráltam”mondta el akkor a tartalomgyártó, aki a Maneskin slágerére paso doblézott táncpartnerével. Szőke Zsuzsi bevallotta, nagyon büszke Oglira, mivel már az rettentően nehéz, hogy kiálljon az ember a táncparkettre, ráadásul a partnere diszkón kívül még sehol sem táncolt.

Exit mobile version