Timothée Chalamet saját hasonmásversenyére érkezett meglepetésvendégként

F. B. | 2024. Október 28.
Alaposan meglepte vele a rajongókat!

Nem akármilyen esemény került megrendezésre a Washington Square Parkban, alsó-Manhattanben. A színész rajongói ugyanis egy Timothée Chalamet hasonmásversenyt rendeztek, amelyen maga a hollywoodi nagyágyú is tiszteletét tette. A nem hivatalos eseményt végül a rendőrség oszlatta fel New York parkjában. 

Fotó: Getty Images

A színész érkezését egy TikTok videón is rögzítették a rajongók, melyből kiderül, hogy a tömeg egyenesen megőrült, sikongatni és éljenezni kezdtek amikor meglátták, hogy Timothée is csatlakozott hozzájuk. 

Csak egy tipikus vasárnap New York Cityben

– írta bejegyzéséhez egy Sophie Mannes nevű felhasználó a TikTok-posztjában, amikor közzétette a videót. 

Az eseményen a sztár különféle alteregóival találkozhatott a színész, a jelenlevők közül ugyanis voltak, akik a “Wonka” és a “Dűne” filmek szereplőinek öltöztek be a hasonmásversenyre.

Miközben a versenyzők elkezdtek a verseny vörös szőnyegén sétálni, a New York-i Rendőrkapitányság arra utasította a tömeget, hogy hagyjanak fel tevékenységükkel, majd 500 dolláros pénzbírságot szabtak ki a szervezőknek egy “nem megengedett jelmezverseny” tartása miatt.  

Erzsébet királynő is okozott már meglepetést

Amikor John Canning megtudta, hogy II. Erzsébet királynő éppen akkor fog ebédelni a manchesteri városházán, amikor párjával ott összeházasodnak, és egy hirtelen ötlettől vezérelve meghívót küldött az uralkodó számára. A királyi udvar egy válaszlevelében udvariasan megköszönte a meghívást, de közölték a párral, hogy a királynő sajnos egyéb elfoglaltságai miatt nem tud megjelenni az eseményen.

Bár már annak is örültek, hogy választ kaptak a palotától, azt nem tudták, hogy a palota titokban mégis leszervezte, hogy az uralkodó felköszönthesse az ifjú párt.

„Teljesen szürreális volt, nem tudtam elhinni” – nyilatkozta az eset után az ifjú feleség, akiben azért annyi lélekjelenlét maradt, hogy az etikettnek megfelelően üdvözölje II. Erzsébetet és férjét. Frances Canning elmondása szerint a királynő „nagyon kedves és barátságos” volt. A királyi pár percet töltött el az esküvőn, de arra szakítottak időt, hogy közös fényképeket csináljanak az ifjú párral.

Via

Exit mobile version