Karottás tagliatelle pirított baconnel (4 főre)

Eisberg | 2013. Április 24.
Répa, bacon és mazsola? Furcsán egzotikusan hangzik, pedig ezzel a recepttel egy ízig-vérig olasz ételt varázsolhatunk az asztalra.
Karottás tagliatelle pirított baconnel (4 főre)

Pár perc, egy konyhakész salátakeverék és néhány hétköznapi hozzávaló segítségével is különleges fogást varázsolhatunk az asztalra. A hozzávalók listáját elolvashatjátok alább, az elkészítés titkait pedig megtekinthetitek a videón.

Hozzávalók:

 


Elkészítés:

Első lépésként főzzük meg a tagliatelle tésztát. Ezt követően a császárhúst kockákra vágjuk, majd olajban egy kis mandulával, mazsolával együtt megsütjük. Ezután vékony csíkokra vágjuk a cukorborsót, majd a mandulás, mazsolás húshoz hozzáadjuk. Az edénybe beleöntjük az eisberg julienne (2 mm vastag, 40 mm szélesre vágott zöldség) répakeveréket és összeforgatjuk. A mézet ízlés szerint rácsepegtetjük, majd az eisberg Ezersziget dresszinget is eloszlatjuk az ételen. A megfőtt, leszűrt tagliatelle tésztát a serpenyőben lévő eddig elkészült szószhoz hozzáadjuk, majd jó alaposan összekeverjük. És már tálalhatjuk is!

Ha többet szeretnél tudni a salátákról, kattints a Salátapédiára, további receptekért pedig a Salátázz.hu-ra!

Exit mobile version