Ezért vált rémálommá Zsuzsa első munkanapja (x)

hirdetés | 2023. Július 15.
Nyáron munkahelyet váltani mindig kalandos dolog. Zsuzsával azonban olyasmi történt rögtön az első napján, amit valószínűleg soha nem fog elfelejteni. És nem csak azért, mert a megpróbáltatások miatt kijött a hüvelygombája…
Ezért vált rémálommá Zsuzsa első munkanapja (x)


„Már hetek óta izgatottan vártam, hogy elkezdhessem a munkát az új munkahelyemen. Azt hittem, hogy az első napom tele lesz izgalmas feladatokkal, tanulási lehetőségekkel, és persze barátságos, segítőkész kollégákkal. De nem így történt”
– meséli Zsuzsa.

Sok volt a baljós előjel

A fiatal nőnek már akkor rossz előérzete volt, amikor megérkezett a cég épületéhez. A parkolóban alig volt autó. Zsuzsa azt gondolta, talán még korán van, és a többiek csak később jönnek, de az ő részlegén egy árva lelket sem talált, a portás és a többi irodában dolgozók pedig nem tudtak neki eligazítást adni. Ahogy téblábolt a részlegükön, meglátott egy papírlapot az egyik asztalon. Ez állt rajta: „Szia, Zsuzsa! Üdvözlünk a csapatban! Sajnos ma mindenki szabadságra ment, mert elromlott a klíma, és nagyon meleg van. Reméljük, nem bánod. Holnap találkozunk, akkor kapod meg a gépedet és a telefonodat. Üdv: a többiek

Nagyon forróvá vált a helyzet

Zsuzsa biztos volt abban, hogy új kollégái a bolondját járatják vele, de nem látott sehol rejtett kamerát, és nem nyitott rá senki nevetve. Ebből arra következtetett, hogy valóban mindenki hazament. „Egy dolog nem volt csak rajta a papíron: hogy én is hazamehetek. Mit tegyek? Menjek én is? Nem mertem elindulni, mert nem akartam rossz benyomást kelteni rögtön az első nap, és senki nem tudta megmondani, ilyenkor mi a teendő, vagy visszajön-e bárki tőlünk. Ültem, vártam. Borzasztóan egyedül éreztem magam. Ráadásul a hőség is elviselhetetlen volt. A klíma nem működött, és a nyitott ablakon is csak a forróság áradt befelé. Az iroda olyan volt, mint egy szauna. Izzadtam, mint egy ló. Az első napra választott, csinos, műszálas ruhám rám tapadt, a hajam összeállt, a szemem égett, és még a csapból is langyos víz folyt” – emlékszik Zsuzsa. De a legrosszabb csak ezután következett.

Zsuzsa sírva hívta fel az anyukáját

„A nap végén borzasztóan elkezdtem viszketni odalent, és túrós, darabos hüvelyfolyásom lett. Ekkor döntöttem el, hogy nekem ebből elég, és a levélre, amit a »csapatom« írt, nagy, piros betűkkel odaírtam, hogy FELMONDOK. Feldúltan jöttem el az irodából. Hazafelé felhívtam édesanyámat, és elpanaszoltam neki, mennyire méltánytalanok voltak velem, és az első munkanapomon felmondtam. Ő azt mondta, hogy ez a cég nem érdemel meg engem, felejtsem el őket, ne aggódjak, majd csak lesz valahogy. Elzokogtam neki, hogy nem tudom, mitől, de a hüvelygombám is kijött. Anyum hümmögött, és azt mondta, sajnos a stressz és az egész napos műszálas ruhában aszalódás mellett előjöhetnek a hüvelygombás panaszok. Megígértette velem, hogy hazafelé veszek egy doboz Micovag Plus hüvelykúpot a patikában, hogy addig is enyhítsem valamivel a panaszaimat, amíg eljutok nőgyógyászhoz. Hát, ez az én nagy karriertörténetem” – mondja Zsuzsa.

Micovag Plus: hüvelygomba kiegészítő kezelésére

A Micovag Plus hüvelykúp a hüvelygomba kiegészítő kezelésére alkalmas gyógyászati segédeszköz, és vény nélkül kapható a patikában. A hüvelykúp tejsavtartalma révén helyreállítja a hüvely egészséges pH-értékét, ami képes a gombák szaporodásának gátat szabni. Ezen túl a viszkető, égő érzést is csillapítja, hiszen bizabololt tartalmaz: a kamilla illóolajából kivont vegyület kiváló gyulladáscsökkentő. „A tüneteim enyhültek, a dühöm viszont nem. Másnap keresett a felettesem, de nem vettem fel neki a telefont. Megtanultam: semmilyen álomállásért nem szabad tűrni, hogy semmibe vegyék az embert, és főleg azt nem, hogy kockára tegye az egészségét” – foglalja össze Zsuzsa.

Patikában kapható gyógyászati segédeszköz / Fotó: Phytotec Hungária Bt.

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL

A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT,

VAGY KÉRDEZZE MEG

KEZELŐORVOSÁT!

 

 

Exit mobile version