A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.
Részletes leírás
Ha kissé megszáradt a kenyér, akkor sem kell azonnal a szemétbe dobni. Egy doboznyi szardíniával, kevés ízesítõvel gyors és könnyû vacsora sikerülhet belõle!
Hozzávalók
4 szelet szikkadt kenyér
20 g vaj
1 doboz szardínia
1 db citrom
ketchup, petrezselyemzöld, őrölt bors
Elkészítés
A kenyérszeletek egyik oldalát kissé megpirítjuk és vékonyan megkenjük vajjal. A szardínia olaját leöntjük és villával összetörjük, ketchuppal, finomra vágott petrezselyemzölddel, citromlével és borssal ízesitjük. A kenyérszeletekre rákenjük a krémet, majd sütőben átforrósítjuk vagy a mikrosütőben 1-2 percig átmelegítjük.