Victoria Beckham kislánya most tudta meg, hogy mekkora sztár az anyukája

nlc | 2017. Július 25.
Így kell stílusosan tudatni a gyerekünkkel, ha egykor a világ legünnepeltebb popsztárjai voltunk!

Kérdezz meg egy mai 6 éves kislányt, ismeri-e a Spice Girlst, és fogalma sem lesz, miről beszélsz! Így volt ezzel Victoria Beckham, azaz az egykori Posh Spice kislánya is, a 6 éves Harper. Mivel Victoria még a születése előtt felhagyott az énekléssel, és átnyergelt a divatiparba, a kislánynak fogalma sem volt róla, hogy az anyukájáért hány vele egykorú kislány rajongott a ’90-es években.

Te talán még emlékszel, hogy minden idők leghíresebb csajbandájából Barbie-babák is készültek. Victoria most megszerezte kislányának az egész kollekciót, aki így fedezte fel anyukája múltját. És melyik kislány ne repesne az örömtől, ha az anyukáját Barbie-babaként látná viszont? 

Képek forrása: @victoriabeckham 

Buzzfeed

“Tőled tanultam!”

Ők vannak ott az első lélegzetvételünknél, vigyázzák az első léptünket és az összes többiet is a háttérből, amíg csak élnek. Közben bölcsen, szinte észrevétlenül pakolják a felbecsülhetetlen értékű útravalót a hátizsákunkba. Az anyai tanácsok igazi kincsek, melyek elkísérnek minket egy életen át. Nem lehetünk elég hálásak értük!

És nektek mit tanított az anyukátok?

Írjátok meg a toledtanultam@centralmediacsoport.hu e-mail címre a legfontosabb tippet, tanácsot, amit valaha tőle kaptatok! A legjobb mondatokat az NLCafé szerkesztőségi zsűrije fogja kiválasztani, és majd ti szavazhatjátok meg, melyik a tíz legjobb anyai tanács. A tíz nyertes mondat beküldői NLCafé-s ajándékcsomagot kapnak.

 

Exit mobile version