Nevetõ autós

nlc | 2001. Június 08.
Egy madridi sebészt azért függesztettek föl állásából, mert az orvos mobiltelefonján alkudozott egy használt autóra.
Mûtét közben.

Németország

Rita Hefler eltökélt asszony. 19 év alatt kilencszer próbálkozott jogosítványt szerezni, utoljára már sikerrel. Az első nyolc alkalommal Rita arról panaszkodott, hogy nem szereti a szűk helyeket – mint például az autó –, illetve a furcsa férfiakat. Kilencedik vizsgáztatója egy hölgy volt.

Egy szerelmes német hatalmas betűkkel azt festette egy autópálya fölötti hídra: Szeretlek, Gabi. Ezt megismételte a következő hídon is. Néhány nappal később a harmadik hídon ez állt: Én is, Werner, Thomas, Rainer, Jürgen, Peter, Dieter és Karl.

Visító szirénával és villogóval közlekedve egy mentőautó sofőrje nyolc piros lámpán hajtott át, csak hogy kedvenc szappanoperájának kezdésére hazaérjen. Végül nem látta az epizódot, mert a rendőrök megállították, és kilenc szabálysértés miatt tettek ellene feljelentést. Gyorshajtásért is.

Amerika

Amerikában, Little Rockban (Arkansas állam) drive-in templom nyílt. A hívők behajtanak, imádkoznak, de közben nem kell kiszállniuk a kocsiból.

Montanában (USA) az autós az általa elütött döglött vadat beviheti egy étterembe, ahol megsütik neki, hogy megehesse. A jelszó: You kill it, we grill it. Csörgőkígyóból fogy a legtöbb.

Egy éjszakai gyorshajtáson ért amerikai azzal védekezett az őt elfogó rendőrök előtt, hogy mivel vámpír, még hajnal előtt haza kell érnie.

Anglia

Egy angliai pékmester autó formájú süteménnyel kedveskedik a környékén lakó és sikeres vezetői vizsgát tevőknek. Aki megbukik, az is kap sütit, de ebben az esetben összetört orrú kocsit formáz a mester.

Paul Morris feledékeny ember. Ezért, amikor hazaér, autója kulcsát kutyája nyakövére akasztja, s amikor újra elindulna, nem kell a kulcsot keresni, elég csak füttyentenie.

Franciaország

Marseille-ben súlyos balesetet okozott a tamagochi. Egy nő által vezetett kocsiban megszólalt a kis játék, s miközben a sofőr megpróbálta megnyomni a megfelelő gombot, hogy „megmentse” kis kedvence életét, nekihajtott egy fának és elveszítette a sajátját.

Egy francia papot gyorshajtáson értek. A bíróságon azt vallotta, hogy az ördög szállta meg őt, mert a gázpedált ismeretlen erő nyomta mélyre, elméjét pedig a gonosz homályosította el. Philippe Laguiere atyát 100 ezer forintnyi pénzbírsággal sújtották, és hat hónapra bevonták a jogosítványát.

Franciaországban bevezették, hogy a jogosítványért vizsgázók levélben kapnak értesítést arról, hogy átmentek-e, vagy megbuktak. Korábban sok vizsgabiztost ért inzultus a megbuktatott tanulók részéről.

Ausztrália

Ausztráliában egy egész brigád útfestő munkást bocsátottak el egyszerre. Az ok: mikor a burkolati jeleket festették egy országúton, egy, az út közepén fekvő döglött kengurun is áthúzták a vonalat, mert nem akarták arrébb vonszolni az állatot.

Spanyolország

Madridban megtámadtak két közterületi felügyelőt. A násznép és a pap rontott rájuk, mert míg ők a szertartáson voltak, azok bírságcédulákat raktak az összes kocsira, ami a templom közelében tilosban várakozott.

Kanada

Parkolni tilos tábla alatti felirat egy Calgary-i (Kanada) fogorvosi rendelő mellett: “Csak fogorvosok részére – a tilosban parkolók kezelést kapnak.”

Exit mobile version