A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.
Részletes leírás
Ha hétvégérõl megmaradt egy kis pörkölt, akkor máris megvan az ideális alap a hétfõi vacsorához. És amitõl a recept a spórolás csúcsa: a szikkadt kenyér a legjobb hozzá!
Hozzávalók
4 szelet szikkadt kenyér vagy
8 szelet szendvicskenyér
200 g sertéspörkölt
120 g trappista sajt
1 db zöldpaprika
1 db paradicsom
Elkészítés
A maradék pörkölthúst apróra vágjuk és szétosztjuk a kenyereken. Megszórjuk reszelt sajttal, és forró sütőben, grillsütőben vagy mikrosütőben (1-2 percig) megpirítjuk. Karikára vágott paprikával, paradicsommal díszítjük, ízesítjük. Ugyanezt elkészíthetjük sertéssülttel, de keverjünk hozzá pár deka vajat, hogy kenhető legyen.