A megújult Lux

nlc | 2004. Október 13.

$myday=(date("d")




LUX Nutri Pearls
Finom falatok – a bőrödnek

Tested minden porcikája gondos ápolást igényel. A LUX Nutri Pearls selymesen lágy golyócskái vitaminokkal és gyümölcskivonatokkal táplálják bőrödet, ami ettől úgy ragyog majd, akár egy sztáré.






LUX Oxygen Boost
Életet adó oxigén

Egy kimerítő nap után mi eshet jobban egy frissítő zuhanynál? Egy frissítő zuhany a LUX Oxygen Boosttal! Oxigénrészecskéi pezsdítő energiával töltik fel bőrödet, friss illata pedig garantáltan felébreszt. Érezd a vitalitást minden porcikádban!






LUX Heavenly Milk
Legyen a bőröd az ékszered!

Az egészséges, hidratált bőr szép, akár egy ékszer. A LUX Heavenly Milk gyöngyproteinnel és különleges orchideatejjel gazdagítja bőröd, hogy minden fürdés után valódi istennőként szüless újjá.






LUX Oils of the Orient
Mesés kényeztetés

Engedd, hogy elvarászoljon a Kelet hangulata! A LUX Oils of Orient finom keleti olajokkal és valódi pálmatejjel ajándékozza meg bőröd, mintha az ezeregyéjszaka egyik álmába csöppennél.






LUX Shimmering Sea
Az óceán energiája

Szinte hallod a hullámok robaját… A LUX Shimmering Sea értékes tengeri ásványai táplálják és felüdítik bőrödet, mely a fürdés után egészségesen csillogóvá válik. Friss illata még a gondolatokat is tiszta mederbe tereli.






LUX Summer Massage
Nyár a fürdőszobában

Ne hagyd, hogy az időjárás uralja kedved. A LUX Summer Massage pillanatok alatt nyarat varázsol fürdőszobádba! Gyümölcsös illata energiával tölt fel, valódi luffaszivacs-darabkái pedig eltávolítják bőröd elhalt hámsejtjeit, hogy az úgy ragyogjon, mint a legszebb nyarakon.






Lux Folyékony szappanok és Lux habfürdők

A Lux folyékony szappanok csillámló, gazdag habja tisztítja és ápolja kezed, így az bársonyos és szép marad. Dőlj hátra, és élvezd a Lux habfürdők krémes, csillámló habját. Igazi kényeztetés és felfrissülés a bőrnek.
Exit mobile version