A bársonyosan sima bõrért – NIVEA body Kényeztetõ Krémes testápoló

nlc | 2005. Szeptember 09.
Az új NIVEA body testápolót azért fejlesztették ki, hogy minden kozmetikai polc kedvenc terméke legyen.





A NIVEA body Kényeztető Krémes testápoló a mindennapi testápolást különösen kényeztető élménnyé varázsolja. A krémesen lágy testápolót jó érzés felvinni a bőrre, hamar beszívódik, egyedülálló jellegzetességei miatt teljes körű ápolási élményt nyújt. Hosszútávú ápoltság-érzést és jó közérzetet nyújt, melyről kellemes virágillata (bergamott és szantálfa) is gondoskodik.


A csillogó világoskék flakonba csomagolt újdonság különösen hatékony testápoló formulát rejt, melyben értékes lipidek, Ginkgo, Shea vaj és E-vitamin található.

A Ginkgo a feszes bőrért felel, a Shea-vaj a kiszáradás ellen véd, az E-vitamin pedig megköti a szabad gyököket. Ez a kiegyensúlyozott hatóanyag kombináció 24 órán keresztül hidratál, ill. megvédi a bőrt a kiszáradástól.


Az olaj a vízben formula egy különleges, ápoló olajokból és hatékony hidratáló hatóanyagokból álló kombináció, mely különösen a száraz bőr igényeinek felel meg. A testápoló intenzíven hidratál, hosszú távon simává teszi a bőrt valamint megvédi a kiszáradástól.





Exit mobile version