Õszi bõrápolás: védelem és hidratálás a megújult NIVEA body Milkkel

nlc | 2005. Szeptember 09.
Az õszi-téli hidegben bõrünk teljesen más gondoskodást igényel, mint az elõzõ hónapokban, mivel a száraz, hideg levegõ hatására a pórusok összehúzódnak.





A faggyútermelés jelentősen csökken, és ennek következtében bőrünk kiszárad, érdessé válik. Ez azonban megfelelő ápolással elkerülhető.Az őszi bőrápolás elengedhetetlen testápolója a NIVEA body Milk, mely gazdag olajaival gondoskodik a száraz bőr megfelelő ápolásáról.

A NIVEA body kifejlesztésekor a tudósok a legújabb kutatások eredményeit használták fel, hogy a termékek minél jobban megfeleljenek a kor követelményeinek. A testápolók új hatóanyagai – a NIVEA-hoz hűen – támogatják a bőr természetes funkcióit, így a legtermészetesebb módon járulnak hozzá a bőr ápolásához.


A NIVEA body Milk Gazdag Testápoló Tej ápolja, puhává és érezhetően selymessé teszi a száraz bőrt. Az új összetételű testápoló természetes ásványokkal és taurinnal gazdagítva segíti a bőr természetes nedvességtermelését.


A mandulaolajat és E-vitamint tartalmazó, krémes összetétel hatékony ápolást és bizonyítottan simább bőrt eredményez. Az új receptúra nagyobb hidratáló hatóanyag-koncentrációt tartalmaz, mely érezhetően csökkenti a száraz bőr érdességét.







Exit mobile version