Az örök nõi probléma: mit vegyek fel?!

nlc | 2006. Október 09.
Reggel tanácstalanul állsz a tükör elõtt? Nem tudod eldönteni melyik alkalomra mit vegyél fel? Gondot okoz az öltözéked összeválogatása? Ha ilyen problémáid vannak, ne érd be félmegoldással! Legyél egyszerre...

… divatos:

Mi sem egyszerűbb ennél, hiszen a QUELLE évszakról-évszakra legfrissebb kollekcióját mutatja be Neked! Ha az internetes oldalát keresed fel, számos rendkívüli ajánlattal is találkozhatsz, öltözködésed pedig hasznos divattippekkel, tanácsokkal segítjük!






… stílusos:

Minden nő más és más. A különböző egyéniségeknek illetve korosztálynak éppen ezért speciális katalógusokat állítottak össze. Indulj hát stílus felfedezőkörútra: a Modern divat a fiatalok ízlését, lendületességét követi; finom elegancia és nőiesség jellemzi a Divat hölgyeknek katalógust, mely bizonyosan a sikeres és igényes üzletasszonyok választása. A visszafogott, mindennapi, mégis egyedi öltözet híveihez pedig a Klasszikus divat világa a tökéletes párosítás.






… és testreszabott!

Nos? Rátaláltál már a stílusodra, csak a méret nem megfelelő? Ne csüggedj, hisz a Testreszabott divat összeállításánál kifejezetten teltebb testalkatú hölgyekre gondoltak, így Te speciális – akár 60-as – méretekben válogathatsz a sportos és elegáns modellek közül! Nem lesz többé szükséged varrónőre: a katalógusok mindegyikére igaz, hogy a méretezés, fazon és színvilág legalább annyira fontos, mint maga a divat. Meggyőztünk?


QUELLE – könnyebb vele!
Exit mobile version