Divat nem csak Nõknek…

nlc | 2006. Október 09.
Ellenállhatatlan latin szeretõk, sikeres üzletemberek avagy sportos Adoniszok, rajtatok a világ szeme! Mutassátok meg, hogy Nektek is legalább olyan fontos a divatos megjelenés, mint Nõ társaitoknak! A Quelle segít nektek!





Talán nem ácsorognak órák hosszat a ruhásszekrény előtt azon gondolkozva, mit is vegyenek fel, mégis, ha a megjelenésről és öltözködésről van szó, a férfiak ugyanolyan hiúak lehetnek, mint nő társaik. Még ha nem is vallják be, nekik is fejtörést okozhat a megfelelő ruhadarab kiválasztása.

Akár a modern, az elegáns vagy éppen a klasszikus divat híveiről van szó, a QUELLE főkatalógusainak nem jelent kihívást, hogy tetőtől-talpig felöltöztesse őket, hisz férfi divatajánlatokban is széles választékot kínálnak.







Személyre szabott divat nem csak Nőknek…

Hogy a divatkedvelő férfiak se nézzék irigykedve a hölgyeknek összeállított speciális katalógusokat, a QUELLE számukra is készült egy remek válogatással, s egyben meg is nyugtatja a női lelkeket: problémás testrészekben a férfiak sem szűkölködnek… Bizony-bizony nekik is jól jön egy-két praktika és speciális szabással készült ruha.


Férfidivat – a magabiztos megjelenés titka…

QUELLE – könnyebb vele!
Exit mobile version