A kultikus kényelem

nlc | 2007. Április 02.
A Scholl több mint 100 éves tapasztalatának, illetve széleskörû kutatásra épülõ lábbelijeinek köszönhetõen igazi kultuszt teremtett az egészséges lábápolás területén.

A sikerének titka az, hogy a lábbelik előtérbe helyezik azokat a technológiákat, amelyek által viselője a legkényelmesebb és legtermészetesebb érzetet kapja, valamint a legújabb divat szerint készülnek.

A Scholl már 1904 óta gyárt a több modellre és technológiára lebontott lábbeliket. Célja, hogy minden vásárló megtalálja a saját lábának leginkább megfelelőt. Dr. Scholl, a márka alapítójának filozófiája a cipőkészítésről: „a láb az anatómiai tervezés csodája”, és az a lábbeli a legmegfelelőbb, amelyben viselője úgy érzi „mintha mezítláb járna”.

A legismertebb modellek közé sorolható a Clog klumpa, valamint az Airbag papucs.

A Clog Supercomfort klumpa viselete során igazi lábtornában lehet részünk. A Scholl fapapucsait a láb tornatermeinek is tekinthetjük. A formázott talp tökéletesen támasztja a boltíveket, így biztosítva a láb egészségét. A klumpa hosszantartó sikerének kulcsa, hogy sem a lábak, sem azok igényei nem változnak. Ez a papucs az Exercise technológia szerint készül, amely speciális kialakításának köszönhetően minden lépésnél tornáztatja a láb és a lábfej izmait, fokozva ezzel a vérkeringést.






Az Airbag papucs szintén egy klasszikus Scholl darab. Ez a három különböző színben kapható csatos bőrpapucs az Adapta talptechnológia szerint készült. Ennek segítségével a harántboltozatot gyengéden támasztja meg, ezáltal csökken a járáskor keletkező rezgés.







Annak, aki egész nap állómunkát végez, kifejezetten fontos, hogy olyan cipőt hordjon, amely segít megőrizni lába egészégét. Ebben kínál tökéletes megoldást a Scholl. Mindkét papucsnak nagy előnye, hogy akár otthon, akár munkahelyen hordható a rendkívül kényelmes viseletnek köszönhetően. Ezek az unisex modellek széles méretválasztékban kaphatóak, így akár az egész család számára megteremthetjük az egészséges lábhoz szükséges viseletet.



Exit mobile version