„Hosszú távra tervezünk a párommal”

nlc | 2007. Június 05.
Balogh Edina sokáig nem találta a boldogságot, de egyáltalán nem keseredett el, inkább egy idõre „pasimentességet” fogadott. Ám ekkor hirtelen megérkezett életébe Alexszel a szerelem.

Mielőtt megérkezett, a kollégák azon morfondíroztak, szőke hajához jól áll-e majd a fehér ruha. Abban a pillanatban, amint belépett a stúdió ajtaján, hófehér miniruhában, barna bőrrel, mint egy angyal, megkaptuk a választ
a dilemmára. Ám Edina nemcsak szépségével, hanem kedvességével is megnyeri magának a stábot.





– Ahogy beléptél, az jutott eszembe, akár most is kifutóra léphetnél egy divatbemutatón, vagy indulhatnál a szépségkirálynő-választáson. Vajon miért nem a modellek világát választottad?

– Abból nem profitáltam semmit, hogy Miss Hungary lettem. Jó érzés volt, hogy megnyertem, de nem ért annyit, hogy erre építsem az életemet. Akkoriban főiskolára jártam, és komolyan vettem a sulit. A vizsgáim miatt a világversenyre sem utaztam el. És ettől nem lettem boldogtalanabb vagy sikertelenebb. Fél évig jártam Gór Nagy Mária Színitanodájába, majd bekerültem a sorozatba, ahol ma is dolgozom.

– Ez a szerep kielégít téged?

– Nagyon szeretem. Jó a társaság, imádok
bejárni a stúdióba. A forgatás nem is munkát, inkább szórakozást jelent. Nagyon népszerű a sorozat.
Régen, amikor leszaladtam a zöldségeshez, tudtam, hogy öt percig tart. Most meg? Egy óra, mert én vagyok Kinga a Barátok köztből. Jönnek hozzám, kiöntik a szívüket, tanácsot kérnek tőlem.

– Hogyan látod, megváltoztatott a népszerűség?

– Szerintem bárkivel megtörténhet, hogy egyik napról
a másikra bekerül a sorozatba, és ezrek, százezrek kedvencévé válik. Ettől nem vagyok sem több, sem jobb, sem másmilyen. Ezért ugyanaz a lány maradtam, aki voltam. Ugyanúgy a családom a mindenem.





– Tavaly ősszel azt nyilatkoztad, hogy „pasimentesen” szeretnél élni egy jó darabig – most pedig együtt élsz a szerelmeddel. Mi változott meg ilyen gyorsan?

 
– Nehéz kiszűrni, hogy ki az, aki valóban a párom akar lenni, aki rám, Balogh Edinára, a huszonhárom éves lányra kíváncsi, és nem azért van velem, mert egy tévésorozatban szerepelek. Hál’ istennek a párom, Alex azt sem tudta, hogy a Barátok közt Kingája vagyok. A munkája miatt sosem látta, így kifejezetten meglepődött, hogy az utcán megismernek az emberek.
És hogy miért nem tartottam magam a „pasimentességhez”? Egyszerűen azért, mert szerelmes lettem. A szerelem pedig egy pillanat alatt képes felborítani az ember életét.

– Hol ismerted meg?

– Egy baráti társaságban találkoztunk először, és már az első alkalommal órákig beszélgettünk. Aztán két hónapig nem történt semmi, majd mégiscsak jelentkezett Alex. Pillanatok alatt egymásba szerettünk, és az érzés azóta csak erősödött bennünk. Egyszerűen nem akarunk egymás nélkül létezni sem. Nem hittem volna, hogy egyszer ilyet megélhetek.

– Mitől más, mint a többi férfi, aki ostromolt téged?

– Nagyon óvatosan közeledett. Hagyományos módon udvarolt, és bármilyen furcsa is ez manapság, négy hónapon át csak randizgattunk. Nem kapkodtuk el a kapcsolatot, minden szépen, lassan alakult, hogy megismerjük a másikat. Nem borultunk azonnal egymás nyakába vagy ölébe.

A cikk folytatását megtalálod a Maxima legújabb számában, most ajándék bevásárlókupon-füzettel! Keresd az újságárusoknál!


Exit mobile version