A múltidéző holnapok

Triumph | 2008. Április 09.
A Triumph fehérneműiben idén tavasszal lehetünk igazi dívák vagy akár álmodozó, romantikus királykisasszonyok... A különleges szakértelemmel, gondosan válogatott anyagokból készült termékek igazi magabiztosságot kölcsönöznek a viselőjüknek.

Mert mindig, ami csodaszép volt, az múlik el – vallja a költő, de lám, a divatban folyton-folyvást győz a nosztalgia, és visszatér a régmúlt igéző varázsa. Nyissuk csak ki a ládafiát, s keressük elő anyáink, nagyanyáink megsárgult fotóit, hogy lophassunk néhány izgalmas ötletet. A 2008-as tavaszi szezon fehérnemű-kínálata ötvözi a finom eleganciát a múlt játékos hangulatával. Visszatérnek romantikus anyagok, a madeirahímzés, a leheletfinom csipkék, a színes hímzések, dominánssá válnak a finom, halvány pasztellszínek.

 

Fantasy Feelings – romantikus, madeirahatású, finom csipkés kollekció fehér színben. A-tól D kosárig kapható a széria!

Lovely Passion – „játékos csábítás” a legtalálóbb kifejezés erre a modellre, amely az eleganciát ötvözi a játékos vonalakkal.

 

 

Teasing Temptation – az egyszerűség eleganciája ez a kollekció. A sima kosarakat vékony csipke bolondítja meg. A fekete és a púderszínek időtlenné varázsolják.

 

 

Exit mobile version