CASTING Crème Gloss – Tartós hajszínkrém

nlc | 2009. Május 23.
A Casting Crème Gloss igazi innováció a hajszín történetében, hiszen nagyon tartós színeredményt biztosító, mégis ammóniamentes tartós hajszínkrém. A termék rendkívül kíméletes a hajhoz, illata kellemes parfümillat. Ápolóbalzsama méhpempőtartalmának köszönhetően természetesen táplálja a hajat, és segít megőrizni színét és fényét. Optimálisan fedi az ősz hajszálakat. Ammóniamentes, valódi ápolást biztosít a hajszín számára!
CASTING Crème Gloss - Tartós hajszínkrém

Fénylő csokoládék


A Casting Crème Gloss fénylő csokoládék színkollekciója három ínycsiklandozó árnyalatban gyönyörködtet bennünket.

Többé már nem gesztenyebarnáról vagy barnáról beszélünk, hanem a praliné, a csokoládé és a karamell elragadó színei teszik különlegessé a természetes árnyalatokat kedvelők hajszínét.

A három aranycsillogású színárnyalat melegséggel tölti el a színeket, felerősíti a haj természetes fényét, és fényfürdőt biztosít a női haj számára.

A fénylő csokoládék színkollekció ideális olyan nők számára, akik hajuk melegségét és természetességét kívánják kihangsúlyozni, anélkül, hogy nagyon eltérnének hajuk alapszínétől.

 

Casting Crème Gloss karamell 630

Casting Crème Gloss csokoládé 535

Casting Crème Gloss praliné 530

 

Fénylő feketék

 

A Casting Crème Gloss fénylő feketék színkollekciója a legsötétebb árnyalatokat kedvelőknek nyújt izgalmas, trendi színeket. Az étcsokoládé és a fekete cseresznye színárnyalatok kiemelik a sötét szín ragyogását.

Casting Crème Gloss étcsokoládé 323

 

Casting Crème Gloss fekete cseresznye 360

 

Fénylő mézek

A Fénylő mézek a Casting Crème Gloss termékcsalád legújabb színkollekciója. Az eddigi hagyományos szőke és gesztenyeszínt ez a három üde, aranyos csillogású árnyalat egészíti ki, hiszen a hajfestés új trendje: a változatos világos árnyalatok.

Casting Crème Gloss mézgesztenye 634

Casting Crème Gloss mézborostyán 734

Casting Crème Gloss mézszőke 8304

 

Exit mobile version