Természetesség mindenek felett

ASTOR | 2010. Május 21.
A jó smink öltöztet. Képes teljesen új karaktert adni az arcnak, sőt, ha mindezt képesek vagyunk összhangba hozni öltözékünkkel, csodálatraméltó és varázslatos eredményeket érhetünk el. De vajon mi a titka a jól eltalált sminkelésnek?

Nőiességük hangsúlyozására a nők nagy része megoldásként már a serdülőkorban fontosnak érzi a smink használatát. Azonban sokszor kicsit túllőnek a célon, a várt hatás elmarad, és a természetesség teljesen elvész. A hamvasság a szó szoros értelmében eltűnik az arcról. Pedig egy igazán előnyös smink megválasztásával különleges hatást lehet elérni. Az alapozó, a púder, a szemfesték és minden egyéb csak a tökéletesen ápolt bőrön érvényesül. Éppen ezért a következetes napi bőrtisztítás elengedhetetlen. Az ápolószerek kiválasztásához fontos a bőrtípus helyes meghatározása, hiszen a krémek és testápolók csak akkor fejtik ki a kívánt hatást, ha a felhasznált szerek valóban megfelelnek a bőr igényeinek.

Külön említést érdemel a nem megfelelő smink használata. Amennyit ront az esztétikumon, annyit árthat is bőrünknek. Az öregedés jeleit például elég korán tapasztalhatjuk, ha nem figyelünk oda a mértékletességre. A korán megjelenő ráncok és az esetleges bőrbetegségek, a bőr állagának, minőségének megváltozása elleni harc sokkal nagyobb feladat lehet a későbbiekben.

Megfelelő és diszkrét smink használatánál elkerülhetjük az arcunkat fürkésző, hibákat vizslató pillantásokat. Az összhang harmóniájának érvényesülése dicsérő pillantásokat hoz majd számunkra. Szemünk kifestésénél ügyeljünk a hangsúlyozásra. Ne használjunk túl sötét színeket, főként ne a szemöldökünkre, mert jelentősen megváltoztathatja tekintetünket és az arcvonalak lágyságát nagyon megkeményítheti. A szemhéjfestésnél ügyeljünk rá, hogy a smink a szem belsejétől kifelé sötétedjen. A festett szempillák, amennyiben természetes hatásúak és nem összeragadtak illetve összecsomósodottak, nagyobbítják a szemeket.

Az ASTOR – felhasználva a legújabb fejlesztéseket – megalkotta a Volume Definer szempillaspirált, melynek hibrid keféjéhez legújabb formuláját adta hozzá. A Volume Definer így gondoskodik az extrém dús és sohasem csomósodó szempillákról. A csúcstechnológiájú duó-kefe egyetlen húzással minden egyes szempillát tökéletesen befed. A hagyományos sörték maximális mennyiségű festéket visznek fel, míg a Clump-Free Guard System-en alapuló szilikonos sörték tökéletesen elválasztják egymástól a pillákat, melyek sosem ragadnak össze. Használata gyors és könnyű. Minden szempilla a maximumig dúsított és rugalmas.

Többé már nem kell választani a lélegzetelállítóan dús és a tökéletesen különálló szempillák között, mert az ASTOR Volume Definer szempillaspirál segítségével azok egyszerre lesznek hódítóan dúsak, formázottak és hihetetlenül hangsúlyosak.

További információkért kattints IDE!

Exit mobile version