Sokgyerekes anyukából párizsi címlaplány

nlc | 2011. Október 31.
Három gyerekkel, nulla önbizalommal és szuper adottságokkal érkezett Lakatos Márk szalonjába Zsuzsa. Nézd meg, hogyan lett Zsuzsából igazi díva!

Zsuzsa 32 éves, 3 gyermek édesanyja. Két levelet kapott a férjétől: „Nem szeretlek már, ne várj, soha nem megyek vissza hozzátok.” Zsuzsát a harmadik gyermeke megszületése után nem sokkal elhagyta a férje. Ennek lassan fél éve, azóta neveli a 3 kicsit teljesen egyedül a 32 éves, tanítónő végzettségű asszony. Nemrég egy új községbe is költöztek, mindent újra szeretne kezdeni. Ehhez kért segítséget tőlünk, szeretné a csalódások és a fájdalom után ismét azt érezni, hogy még mindig nő, hogy van, aki szépnek látja, és számára is van újrakezdés, remény és jövő – igazi nőként is.

A további képekért kattints a képre! Nézd meg, hogyan lett párizsi díva Zsuzsából!

Zsuzsa a szalonba lépéskor mosolygott, kicsit ugyan visszafogottan, de legalább mosolygott. Amikor megérkezett, már látszott rajta, hogy jó adottságai vannak, amiket gondosan igyekezett eltakarni: karcsú bokáját trapéz szárú nadrággal, szép dekoltázsát és karcsú derekát bő, zárt pólóval. Szemei viszont pont úgy csillogtak, amiből látszódott: készen áll mindenféle átalakulásra.

Mivel Zsuzsa nyitott volt minden ötletemre, azt gondoltam, merész leszek, és egy igazi csábító nőt varázsolok belőle, hadd lássa, mire is képes ő.

A haj nem okozott nagy vitát közöttünk. A seszínű barna haja tompította barna szemei csillogását – ezt a nem különösebben feltűnő hajszínt változtattuk meg először Viktorral. Nagyon különleges, barna szeméhez és a bőre színéhez remekül illő vöröses, aranyszőke árnyalatban egyeztünk meg.

 
 

Ezzel megtettük az első lépést a csábítás útján.

A következő lépcsőfok a az elrejtett dekoltázs, derék, csípő és boka „kicsomagolása” volt. Derekát egy Triumph alakformáló alsóval még egy lehelettel karcsúbbá tettem, a rejtegetett dekoltázst egy megfelelő fehérneművel tökéletessé formáltam. Bár Zsuzsa legkisebb gyermeke egy éven belül született, azon szerencsések közé tartozik, akinek nincs szüksége több alakformálásra.

A nem megfelelő szabású farmert és tökéletes takarást biztosító felsőrészt azonnal leszavaztam. Egyetlen dologra gondoltam: ebből elég! Ha divat és dög, akkor Párizs. Ha Zsuzsa, akkor mély dekoltázs, tűsarok, mert az kell a női lábnak, és szín, szín, szín! Zsuzsa az ősz típusú hölgyek közé tartozik, tehát a zöld nemcsak hogy jól áll neki, de az új vöröses hajszínéhez kötelező. Zsuzsa személyiségéhez illett a kissé decens dekoltázst adó átlapolós, mintás pamutruha Diane Fürstenbergtől.

Az amerikai divattervezőnő ennek a praktikus fazonnak a koronázatlan királynője. Ez az alapdarab kell minden gardróbba, mert fogyás vagy hízás esetén a bőség változtatható. Jótékony azoknak is, akiknek azonos a derék- és csípőmérete. A pocak palástolására a legjobb recept, köszönjük Diane! A térd alá érő fazon klasszikus, nőies, remekül nyújtja az alakot, szinte mindenkinek jól áll.

Zsuzsánál pontot az i-re a tűzpiros tűsarkú tette fel. A mosoly szélesebb lett, a vállak felemelkedtek, az önbizalom visszajött.

Szerettem volna megmutatni, hogy egy tanítónőnek, kismamának sem kell színtelenül, slamposan járni. Legyen dögös, merész, szexi. Bravó Zsuzsa!

Amit még tudni érdemes:

Magasság: 160 cm

Ruha: 38

Mell: 80D



1. szett:


•    Piros Mangó cipő

•    pociszorító fehér alakformáló bugyi

•    Diane von Furstenberg zöld ruha

•    MNG csupa köves ezüstgyűrű 

2. szett

•    Köves vállú MNG ruha

•    MNG fülklipsz

•    MNG nude magassarkú



Bőrtípus: 
száraz vegyes – kúraszerűen szemránckrém: Repairwear Eye javasolt

Nappali krém: Superdefense
-ajakápolás kiemelten
Fontos: Repairwear lip

Átalakulnál? Unod a mostani külsődet? Jelentkezz te is, és ha szerencséd van, Lakatos Márk téged is átalakít. Küldj fotót és információkat magadról! Ide!

 

Exit mobile version