Ördög Nóri a Solutions-t választotta!

Avon | 2012. Április 11.
Ideje leráznod a téli zsibbadtságot és felébreszteni a benned rejlő szépséget!

Az AVON Solutions termékcsalád különlegessége, hogy a természet erejét ötvözi a tudomány eredményeivel. Az AVON kutatással és fejlesztéssel foglalkozó bőrspecialistáinak sikerült néhány természetben fellelhető alapanyag erejét megnövelniük, egy olyan bőrápolási módszer érdekében, amely a bőr egészségét és szépségét egyaránt javíthatja. Az így létrehozott Solutions termékcsalád azonnal felkeltette Ördög Nóri figyelmét is, aki már meg is találta a hozzá leginkább illő krémet! A paradicsommag energizáló hatására épülő Beautiful Hydration-t.

Természetesen az AVON szakemberei tisztában vannak vele, hogy a krémeknek minden bőrtípus és életkor esetén más és más kívánalmaknak kell megfelelniük. Ezért is alakítottak ki több hatékony formulát. A Sensitive Botanical például a moharózsa erejével frissíti fel az érzékeny bőrt. A krémben található kalcium és antioxidánsok friss és fiatalos megjelenést kölcsönözhet a bőrnek, ráadásul a készítmény tartósítószer-, színező- és illatanyag-mentes. A Complete Balance viszont a teacserje levelének és gazdag ásványianyag-tartalmának (pl. cink) köszönhetően hozza egyensúlyba a helyenként száraz, más részeken viszont zsíros bőrt.

Az idősebb korosztály az első ráncok elhalványítására a magnéziumtartalmú Youth Minerals-t használhatja rendszeresen, amely a kollagén- és elasztintermelésre is jótékony hatással van. A bőr elveszett feszességét pedig az Ageless Accolade pótolhatja. Utóbbi a közismerten gyönyörű hibiszkuszvirág segítségével őrzi meg szépséget, és növeli a bőr nedvességtartalmát. Akinek pedig egyenetlen tónusú vagy elszíneződött a bőre, annak a fekete eper kivonattal készült Perfect Tone az ideális választás. Hiszen magas antioxidáns-tartalmával (pl. A-vitamin) ragyogóbbá teheti a bőrt, miközben az elszíneződéseket is elhalványítja.

Ha Te is szívesen kipróbálnál egy hatékony újdonságot a régi arckrémed helyett, most kedvezményesen válthatsz, ugyanis az AVON Solutions krémek már 969 Ft-tól (ajánlott fogyasztói ár) kaphatók április 12. és május 2. között. Keresd fel minél előbb AVON tanácsadódat, és lépj Ördög Nóri nyomába!

 

További információk!
 

Exit mobile version