Fedezze fel a Palmolive Ayurituel világát

Palmolive | 2012. Május 19.
Az Ayurvéda igazi története a védikus időben kezdődött, több, mint 5000 évvel ezelőtt. Az Ayurveda két szanszkrit szóból tevődik össze: Ayus és Véda, ahol az Ayus jelentése "élet" illetve "egészség", a Véda szó jelentése pedig "tudni".
Fedezze fel a Palmolive Ayurituel világát

Az Ayurvéda európai fordítása: orvostudomány, azaz az életről szóló tudás, vagyis „a hosszú és egészséges élet tudománya”.

Az Ayurvéda egy olyan átfogó életmódrendszer, amely az ember testi-lelki állapotával, valamint a világegyetemhez való viszonyával is foglalkozik. Egyben ez a legősibb, holisztikus szemléletű természetgyógyászati módszer is.

Az ayurvédikus gyógyszerek kizárólag természetes alapanyagokból állnak. Elsősorban gyógynövényekből készítik őket, de használnak állati termékeket, ásványokat, fémeket, sőt, drágaköveket is.

Az ayurvédikus hagyományok filozófiája három pontba összefoglalva annyit tesz, hogy a jó közérzet a három belső életenergia egyensúlyából fakad,ami a dosha.

Ez a három dosha pedig a Kapha, azaz Nyugalom, a Pitta, azaz Szenvedély, és a Vata, azaz Képzelet. Minden emberben megtalálható mind a három dosha, de egy közülük az uralkodó.

 

Palmolive Ayurituel

Fedezze fel a nyugalmat és a belső harmóniát a Palmolive Ayuritual tusfürdővel. Az ősi indiai Ayurvédikus hagyományok világa ihlette, értékes formulája kivételes összetevőkkel gazdagított, finom, indiai ihletésű illatokkal van átitatva. Engedje, hogy a Palmolive Ayurituel egy új érzéki élményben részesítse!

A három variáns három fürdőzési rituálét alakít ki:

 

További információk!

 

 

Exit mobile version