Öltözz át a kocsiban – munkából buliba

nlc | 2012. Június 05.
Bulizni mész este, de már nincs időd hazarohanni átöltözni? Dobd be reggel, ami kell, és munka után csak öltözz át!

1. Akik napközben is rohannak

Egy egyszerű pamutruha tökéletes lesz. Nappalra egy vékony kötött kardigán és egy balerina bőven elég lesz a kötelező eleganciához. Estére viszont kötelező lecserélni a lapos cipőt egy dögös tűsarkúra, a „jókislányos” kardigánt pedig egy zakóra. Kiegészítőnek pedig jöhet egy piros öv és egy hangsúlyos fülbevaló. Aki pedig igazán bevállalós, az a cipő színéhez passzoló rúzst választ. 

2. Napközben is dögösen

Rohangáláshoz tökéletes lesz egy csőfarmer, ami formázza a feneket, nappalra kényelmes és dögös, estére pedig tűsarkúval kombinálva kimondottan dögös. Reggel induláskor jöhet egy törpetűsarkú és egy színben hozzá illő pamutfelső, ami egész napra kényelmes lesz. Este pedig jöhet a nehéztüzérség, fehér, derekat és feneket kiemelő felsőrész és egy tűsarkú. Ha valakinek elég vékony a bokája, az fel is hajthatja a nadrág szárát. Ami pedig nem maradhat el, az egy igazán látványos karperec.

3. Nappal visszafogott, este szexi

 

Ehhez mi kell? Egy tunika, ami takarja a feneket, és még a combból is legalább 10 centit. Nappalra kötelező hozzá egy cicanadrág vagy egy szűk nadrág. Egy sál, ami kicsit feldobja a szettet, és egy színben hozzáillő balerina, de akár fűzős félcipő is lehet. Estére viszont a merész kiegészítőké a szett, pink tűsarkú, és csak semmi cicanadrág, és egy dögös öv, ami kiemeli a derekat, és egy hangsúlyos nyaklánc, ami megnyújtja a felsőtestet.

Igazán stílusos gardrób mellé, igazán stílusos autó dukál, hagyd, hogy az  ösztöneid vezessenek és próbáld ki a legújabb Peugeot 208-ast! 

 

Exit mobile version