Mutasd a neszesszered – megmondom, ki vagy!

Avon | 2013. Augusztus 09.
Sokszor elcsépelt, mégis igaz mondás, hogy a táskád tartalma megmutatja, ki vagy. Éppen ezért ahány egyéniség, annyi szokás és praktika létezik arra vonatkozólag, hogy a táskánkban minden ott legyen és akkor, ahol és amikor éppen szükségünk van rá. Rohanó világunkban minden perc számít, egy igazi nő számára azonban mindig fontos szempont, hogy a megjelenése tökéletes maradjon, ezért sokat segít, ha a táskánkban a ma már nélkülözhetetlen mobiltelefon és zsebkendő mellett egy jól felszerelt neszesszer is kéznél van.

Ha létezne olyan, hogy „átlagos” női neszesszer, akkor valószínűleg azt mondanánk, hogy megtalálható benne minden, ami egy nőnek a tökéletes és magabiztos fellépéshez kell, azaz: piperetükör, púder, Marilyn Monroe nélkülözhetetlen szépségforrása, a rúzs, és végül a csábító tekintetet varázsoló szempillaspirál. De ahogyan nem létezik „átlagos” női neszesszer, úgy az sem mindegy, hogy egy bármikor bevethető sminkfelszerelést hogyan állítunk össze.

Az AVON vadonatúj szempillaspirálja, a Mega Effects kifejezetten azoknak a nőknek készült, akik számára elengedhetetlen az egyedi és vonzó megjelenés, mindemellett könnyedén használható, praktikus eszközökre vágynak. A Mega Effects egyedi kialakítása segít abban, hogy a rohanás közepette is tökéletes szempilláid legyenek, ugyanis ellentétben a hagyományos kialakítású szempillaspirálokkal, amelyeknél ügyelni kell a helyes kéztartástól kezdve a megfelelő irányig szinte mindenre, a Mega Effectset egyszerűen a szempillák tövéhez kell tartanod, majd rápillognod – és már készen is vagy! Ha mégsem sikerülne első alkalommal, akkor sem kell kétségbeesned, ugyanis szemben a hagyományos spirálokkal, a Mega Effectsszel könnyen korrigálhatod a még nem tökéletes pilláidat anélkül, hogy a festék csomós maradna.

Ha ez még mindig nem győzött meg arról, hogy a Mega Effects a neszesszered nélkülözhetetlen eleme, akkor tudnod kell, hogy az új forma nemcsak a spirál tekintetében valósult meg, hanem maga a tégely is kifejezetten praktikus alakot kapott, így minimális helyet foglal, és marad még hely a többi kiegészítőnek is. Az extravagáns pink-fekete külső pedig még az unalmasabb sminktáskákat is egyedivé teszi! Neked mi van a neszesszeredben?

További információk!  

Exit mobile version