Mindennap új frizura, hajkárosodás nélkül? Valósítsd meg önmagad a Braun innovatív hajformázó termékeivel!

Braun | 2015. November 20.
A szalon-kész frizura nemcsak önbizalmat ad, de minden összeállítás tökéletes és talán legfontosabb kiegészítője. Sajnos az otthoni hajformázási szokásainkkal azonban gyakran feláldozzuk hajunk épségét a tökéletes külső érdekében, így végül a hő okozta károk száraz és fakó hajat eredményeznek. A megfelelő eszközök segítségével azonban már lehetséges a biztonságos hajformázás!

A Braun Satin Hair hajformázók lehetővé teszik, hogy belemerülj a hajformázásba anélkül, hogy a haj károsodása miatt kellene aggódnod. A Satin Hair hajvasalók, hajsütővasak, légfúvásos hajformázók és a Satin Hair 7 hajkefekészülékeknél alkalmazott IONTEC és SensoCare technológiáknak köszönhetően most bátran kísérletezhetsz a különböző stílusokkal.

Az új Satin Hair hajkefe egyedülálló IONTEC technológiával most természetes sörtékkel nyújt páratlan kíméletességet a hajfésülésben. A Braun Satin Hair 7 IONTEC egy fantasztikus, új, bárhová magunkkal vihető, nélkülözhetetlen hajkefe, amely már az első mozdulattól azonnal fényes, sima, könnyen kezelhető és formázható hajat eredményez.  

Az úttörőnek számító SensoCare technológiával a Braun Satin Hair 7 SensoCare hajvasaló másodpercenként 20-szor képes leolvasni hajad egyedi igényeit, és ennek megfelelően változtatni a lemezek hőmérsékletét, így a legtökéletesebb hajformázó hőmérsékletet biztosítva számodra. Ennek köszönhetően hajad megőrzi nedvességtartalmát, egészséges külsejét és lehetővé válik a hosszan tartó hajformázás korlátok nélkül.


Az intelligens érzékelő technológia és a professzionális teljesítmény kombinációja a Satin Hair 7 SensoDryer, mely a Braun eddigi legfejlettebb hajszárítója. A beépített érzékelők percenként 600-szor mérik a hőmérsékletet, és a hajszárító azonnal az optimális szintre kapcsol. A különbség szembetűnő és kézzel fogható, mivel a haj fényessé, ragyogóvá, simává és egészségessé válik.

Ha többet szeretnél tudni a Braun hajformázó termékeiről, és kíváncsi vagy, milyen formákat varázsolhatsz magadnak, látogass el www.braun.com vagy a www.youtube.com/braun oldalakra.

Exit mobile version