Lépj át ragyogva a nyárba!

nlc | 2017. Május 17.
Hozd a legjobb formádat nyáron is! Ami semmiképp se hiányozzon a neszesszeredből: egy fényvédő arckrém, egy tápláló hajápoló, egy csillogó szemhéjpúder és egy érzéki parfüm! Az Arena Plaza beauty kínálatában mindent megtalálsz a ragyogó megjelenéshez. Készen állsz a nyárra?

Óvd a bőröd!

Ne feledd, a napvédelem akkor is fontos, ha csupán a városban sétálgatsz! Válassz olyan hidratáló arckrémet, ami a káros UV-sugárzás ellen is védelmet nyújt, vagy egész egyszerűen kend be arcod naptejjel, mielőtt felvinnéd az alapozót. Ha szabadtéri buliba indulsz, bőröd minden szabadon hagyott felületét védd napkrémmel! 

1. Estée Lauder DayWear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant & UV Defense SPF 50
2. Clinique Clinique Sun Broad Spectrum SPF 30 Sunscreen Body Cream
3. Yves Rocher Bőrtökéletesítő BB krém 6 az 1-ben 20-as fényvédő faktorral

Csábíts csillogó tekintettel!

A matt trend leáldozóban, újra hódít a csillogás! Hétköznapokra válassz bronzos árnyalatokat, bulik és fesztiválok alkalmával azonban bátran nyúlj a pinkhez, a babakékhez! Sőt, ha igazán ki szeretnél tűnni a tömegből, akár ezüst csillámokkal is megszórhatod szemhéjadat.

 

1. Douglas Make-Up Blue Baroque Eye Palette
2. Bobbi Brown Metallic Long-Wear Cream Shadow
3. M.A.C. Eye Shadow X 9 / Solar Glow Times Nine

Ne feledkezz meg a hajadról sem!

Akárcsak a bőrünk, nyáron a hajunk is megsínyli a sok napozást, a medencék klóros vizét és a fokozott igénybevételt. Éppen ezért ilyenkor extra ápolást igényel – ebben az évszakban hetente használj mélyhidratáló pakolást, tápláld hajszérummal tincseid, és óvd fényvédő spray-vel a káros napsugaraktól! 

1. L’OCCITANE Revitalizáló Napvédő Hajpermet
2. Rossmann/Isana Hair hajpakolás száraz, töredezett hajra
3. The Body Shop Szőlőmagolajos Hajápoló Szérum

Borulj virágillatba!

Ami a parfüm trendeket illeti, idén a virágillatoké a főszerep: népszerű lesz a narancsfavirág, a rózsa, a jázmin, a barackvirág, a frézia, és egyre jobban keverednek a férfias és nőies illatjegyek is. Akár hosszabb útra készülsz, akár csak fürdőzni mész valamelyik tópartra, egy kellemes nyári parfüm mindenképp lapuljon a neszesszeredben! 

1. Douglas/Salvatore Ferragamo – Signorina
2. Douglas/The Merchant of Venice – Murano Collection Rosa Moceniga
3. Douglas/Yves Saint Laurent – Mon Paris

+1. Szerezd be kedvenceid extra kedvezménnyel!

Rajongsz a szépségtrendekért, és alig várod, hogy kipróbálhasd a legújabb sminkcuccokat, krémeket, parfümöket? Akkor szuper hírünk van: május 27-én minden a szépségről szól az Arena Plazában – fedezd fel a lejújabb szépségtermékeket, vásárolj extra kedvezménnyel és élvezd a kényeztető beauty programokat!

 

 

Exit mobile version