Virágozz ki a Pandora új Titkos Kert kollekciójával! (x)

hirdetés | 2020. Március 12.
Ki ne szeretné szabadidejét a természetben tölteni az első tavaszi napsugarak beköszöntével? Ilyenkor virágba borulnak a mezők, rügyet bontanak a fák és a természet ébredése melegséggel tölt el minket. A zord, hideg téli hónapok után új, pozitív energiákkal töltődünk fel, és ez stílusunk felfrissítésére is inspirálóan hat.
Virágozz ki a Pandora új Titkos Kert kollekciójával! (x)


A Pandora új Titkos Kert kollekcióját az anyatermészet és a százszorszépek sokszínű egyedisége ihlette, hiszen a növények és a természet közelsége valamiféle varázslattal tölt el mindannyiunkat.

A százszorszépek nem csak gyönyörűek, de egyfajta nyers erőt is sugároznak, ahogyan elszórják magvaikat, hogy mindenhol nőjenek, minden viszontagság ellenére. A szabadság és bátorság új kifejeződési formája ez, amely arra sarkall, hogy merjünk azok lenni, akik csak akarunk. A klasszikus virág vadsága és szabadsága azt sugallja, hogy a szépség és az erő kéz a kézben járnak.

A Pandora Rose-ban rózsaszín százszorszépként értelmeztük újra ezt az egyszerű, de kecses virágot. Ez a mindennapos, de kicsit sem átlagos kiegészítő virágmotívumos ékszereink egyik elmaradhatatlan darabja, melyben a százszorszépet egy kifinomult mégis erős formában keltettük életre.


Minden darabot kézzel festett rózsaszín árnyalatú tűzzománccal díszítettünk és cirkóniával hintettünk meg a tökéletes végeredmény érdekében, mégis mindegyik – akárcsak minden ember – egyedi, hiszen a szépség a sokszínűségben rejlik. A Pandora Titkos Kert virágos kollekciója így teszi többé a százszorszépet pusztán egy gyerekkori emléknél.

A szabálytalan szirmok szimbolizálják az önkifejezés szabadságát, Te csak légy önmagad és engedd, hogy virágozzon a stílusod az ékszereiden keresztül.


Titkos Kert kollekciónkat úgy alkottuk meg, hogy kombinálhatóak legyenek az egyes ékszerek, így semmi sem szabhat gátat, hogy kifejezd saját stílusod.

HIGH_CMYK_288773C01_CMYK
HIGH_CMYK_298812C01_CMYK
HIGH_CMYK_798766C01_V5_CMYK
HIGH_CMYK_Q1_SPS_MARCH_HELLOSPRING_ROSE_02_CMYK
HIGH_CMYK_Q1_SPS_MARCH_HELLOSPRING_ROSE_04_CMYK
HIGH_CMYK_Q1_SPS_MARCH_HELLOSPRING_ROSE_05_CMYK
HIGH_CMYK_Q1_SPS_MARCH_HELLOSPRING_ROSERINGS_01_CMYK
Pandora Spring Set 20
HIGH_CMYK_198791C01_CMYK
HIGH_CMYK_198799C01_CMYK
HIGH_CMYK_198817C01_CMYK
HIGH_CMYK_298812C01_CMYK
HIGH_CMYK_798766C01_CMYK
HIGH_CMYK_Q1_SPS_MARCH_HELLOSPRING_SILVER_01_CMYK
HIGH_CMYK_Q1_SPS_MARCH_HELLOSPRING_SILVER_03_CMYK

A kecses százszorszép ihlette minták és a ragyogó fémek stílusos keveredése ötvözi a természetes és az eklektikus stílusjegyeket, így tökéletes összhangot teremtve. A százszorszép motívumok kombinálásával egyedi csokrot hozhatsz létre ujjaidon, csuklódon vagy akár a füledben.


Te döntöd el, hogyan fejezed ki egyediséged. Fedezd fel a Pandora Titkos Kert kollekció virágos ékszereit és állítsd össze saját csokrodat!

Exit mobile version