Last minute manikűrök karácsonyra

nlc | 2020. December 22.
Ilyen szép karácsonyi manikűröket is készíthetsz, nem kell hozzájuk semmi extra.

Nem kell izgulni ha nem jutottál el körmöshöz, lehetnek attól még szépek a körmeid az ünnepekkor. Mutatunk néhány egyszerű karácsonyi manikűrt, amiket mi magunk elkészíthetünk korlátozott kézügyességgel és fogyatkozó türelemmel is.

A karácsonyos manikűrök ereje a színekben van, ha van otthon piros, zöld, arany vagy ezüst körömlakkod és legalább még egy, tőlük elütő, de árnyalatában passzoló szín, nyert ügyed van – így már mintázhatod is őket. De ne rohanjunk ennyire előre. Az alapszínek közül ha bármelyikkel kipingálod a körmeidet, már szépek lesznek (azért formázd is őket előtte).

Seregnyi ünnepi színű lakk tulajdonosaként igazán nyerő helyzetben vagy, szuperek ugyanis azok a manikűrök is, melyeknél más-más színűek, mégis egymással harmonizáló árnyalatúak a körmök. Jól mutat a matt és csillámos színek váltakoztatása, és az is elég lehet, ha csak a gyűrűsujj körme kap eltérő színt.

Házilag is dekorálhatjuk körmeinket, ennek legegyszerűbb módja, ha van kéznél néhány karácsonyi, téli mintás körömmatrica. Elég melléjük egy nekünk tetsző alapszín, pikk-pakk rátesszük a mintát, fedőlakkal rögzítjük és kész is a mintás köröm. Túlzásba persze velük sem érdemes esni, különben olyan rémkörmöket kaphatunk, mint ezek.

Matrica híján sem kell nélkülözni a mintákat, néhány alaptípust egy fogpiszkáló segítségével is szépen elkészíthetünk. Nem hiszel nekünk? Akkor ezt a videót feltétlenül nézd meg, nagyon jól bemutatja, miként tudjuk körmeinkre varázsolni a legnépszerűbb karácsonyi mintákat.

Pöttyözhetünk, sőt, egyszerűbb mintákat is megrajzolhatunk a fogpiszkáló segítségével, íme még néhány további fotó inspirációként.

És milyen lesz a ruhád?

Exit mobile version