Milyen egy igazán jó melltartó? Hozzád alkalmazkodik! Így válassz!

nlc | 2021. Április 22.
Álmodtál már olyan melltartóról, ami annyira kényelmes, hogy szinte megfeledkezel róla, hogy valójában rajtad van?

Egy igazán jó melltartó nem a testedet kényszeríti alkalmazkodásra, hanem igazodik a formádhoz, gyengéden, mégis határozottan formál, és szinte észrevétlenül tart. Ha még nem találtad meg az igazit, elmondjuk, hogyan válaszd ki a számodra legjobbat!

Bevágó pántok vs. szabadság

Könnyű azt mondani, hogy ha kényelmetlen a melltartó, akkor szabaduljunk meg tőle – mellmérettől függetlenül az irodában, sport közben, és bizonyos élethelyzetekben így is, úgy is viselnünk kell. Ráadásul nem feltétlen az a legkényelmesebb, ha semmi nem támasztja alá a mellet. Éppen ezért kell utána járnod, melyik melltartó számodra a legideálisabb!

Bármilyen a formád, egy tökéletes melltartó alkalmazkodik a testedhez (Fotó: Triumph)

Miről lehet felismerni a kényelmes melltartót?

Először is próbálni kell, ezt nem úszhatod meg, hiszen hiába vannak méretezve a melltartók, sokszor sem a mell alatti körméretre, sem a kosárméretre nem lehet adni. Érdemes ilyenkor szakember segítségét kérni a boltokban, aki a melltartó csínját-bínját ismeri és megannyi hasznos tanáccsal és segítséggel szolgálhat. Melltartó próbálása előtt minden esetben érdemes elvégezni egy gyors mérést, ennek legegyszerűbb módja pedig, ha hagyjuk, hogy a bra fitter segítsen nekünk. A két legfontosabb adat, melyre szükség van a megfelelő melltartó megtalálásához, a melled alatti körméret és a kosárméret. A mérés folyamata pedig gyors és egyszerű –  a hátadtól indulva előre, a mellbimbódon át körbe vezetik a mérőszalagot. Az így kapott szám alapján tudja a fitter meghatározni, hogy melyik a számodra legmegfelelőbb méret.

Innen tudhatod, hogy megtaláltad a számodra tökéletes darabot:

Egy igazán jó melltartó idomul hozzád (Fotó: Triumph)

Fit Smart: a melltartó, ami hozzád alkalmazkodik

Tény, olyan melltartót venni, ami hosszú távon is kényelmes, nem egyszerű. A pörgős életmódhoz a ruhatárunknak is alkalmazkodnia kell, és ez alól a fehérnemű sem lehet kivétel, sőt: ha viseltél már nem megfelelően kialakított melltartót, pontosan tudod, milyen érzés, amikor vág, szorít, kényelmetlen, ami az egész napodra rányomhatja a bélyegét. Ahhoz, hogy magabiztosnak és a mozgásunkban szabadnak érezzük magunkat egy jó melltartónak kulcsfontosságú szerepe van.

Fit Smart melltartó

A Triumph több mint 130 éve készít fehérneműt, azért, hogy mi, nők magabiztosnak érezhessük magunkat, függetlenül attól, hogy az élet mit sodor az utunkba. 1886 óta a Triumph folyamatosan újította, fejlesztette és igazította a melltartói kialakítását, azért hogy a lehető legkényelmesebb és legjobban tartó melltartókat megalkossa. Ilyen a Fit Smart melltartó is, ami fizikailag alkalmazkodik a testünkhöz – akár kisebb, akár nagyobb mérettel rendelkezünk.

A Fit Smart nemcsak kényelmes, hanem szép is (Fotó: Triumph)

Fontos, hogy a melltartó kellőképpen rugalmas legyen, jól formáljon, de ne a testünket kényszerítse alkalmazkodásra, hanem a melltartó idomuljon hozzánk. A Triumph legújabb innovációja egy csettintésre megoldja az összes melltartógondunkat: a Fit Smart melltartót úgy fejlesztették ki, hogy fizikailag átalakuljon, és alkalmazkodjon a testünkhöz: szó szerint hozzánk idomul a melltartó, és nem fordítva!

Sőt, még a testünk havi változásait is képes figyelembe venni. Speciális szövetének, rejtett tartórendszerének és a 4D mérnöki kialakításának köszönhetően 5 méretben biztosít támaszt és emelést, függetlenül a mell méretétől. A Fit Smart melltartó úgy tart, hogy közben észre sem veszed, hogy rajtad van, így akár alváshoz is felveheted, ráadásul nem korlátozza mindennapjaidat és a munkában pont olyan magabiztos lehetsz benne, mint ahogy azt megálmodtad.

Exit mobile version