Érkezik az első adventi Krémmánia Beauty Box!

b. j. | 2021. November 16.
Kár lenne lemaradnod róla, szuper kozmetikumokat rejt az adventi Krémmánia Beauty Box.

Ha lecsúsztál a pár perc alatt elkapokodott őszi Krémmánia Beauty Boxról, most itt a lehetőség, hogy revansot vegyél. Ugyanis már csak pár nap, és kapható lesz az első adventi Krémmánia Beauty Box, amelyben csupa olyan terméket találtok majd, melyek a karácsony és az ünnepi ragyogás jegyében lettek kiválasztva, és amelyek segítenek az ünnepekre hangolódni.

Adventi Krémmánia Beauty Box

Hogy pontosan mi, az legyen meglepetés, annyit azonban elárulhatunk, hogy a kozmetikumokból tíz teljes méretű, egy pedig luxusminta, amik mellett egy márka kupon is lapul a box-ban.

ADEN Cosmetics

Nincs karácsony vörös ajkak nélkül, ezért a dobozba került egy olyan dekorkozmetikum, mely rendkívül pigmentált textúrájának köszönhetően órákig fennmarad a szájon és csodás, ünnepi színt kölcsönöz neki.

Annabelle Minerals

Hogy még szebben ragyogjon szenteste a sminketek, egy olyan pigmentet találtok a boxban, mely különleges, egységes ragyogást eredményez a bőrön. 

Barnängen

Bőrünk hidratáltságára, ápoltságára a téli hidegben még inkább érdemes figyelni, ezért egy olyan terméket is a dobozba tettünk, amely kifejezetten száraz bőrre kifejlesztett, védő Cold Creamet tartalmaz. A selymes puhaság segítségével garantált lesz.

Dove

A Dove nemrég egy testápolási újdonságot mutatott be, naná, hogy az adventi dobozban is ott van a helye! A márka jól ismert tápláló formuláját gyönyörű, ragyogó barackos színnel ötvözte, mely visszafogott csillogást biztosít minden bőrtónus számára. 

Essence

Az essence-től kiválasztott termék tökéletes társa lesz a dobozban található Aden ajakterméknek, mi több, azok is biztosan örülnek majd neki, akik nem szoktak sminkelni.

Estée Lauder

A ragyogó szemekről az Estée Lauder gondoskodik, ugyanis egy olyan terméket próbálhattok ki, mely a szemkörnyék minden területén felveszi a harcot a szarkalábakkal, ráncokkal, élettelen és duzzadt területekkel, valamint a sötét karikákkal. 

Geek & Gorgeous

A szép smink az ápolt bőrnél kezdődik, amelynek alapeleme megfelelő hidratáltság. Hogy bőrötök ragyogóan egészséges legyen, a boxban találjátok a Geek & Gorgeous Krémmánián is nagyon népszerű, természetes hidratáló elemekben gazdag arcápolóját is.

Ilcsi

A magyar márkától egy olyan testápolási termék lapul az adventi dobozban, melynek összetevői esszenciális telítetlen zsírsavakkal látják el a bőrt, kellemes illata pedig segíti a relaxációt, hogy felhőtlenül adhasd át magad az ünnepi hangulatnak.

MAC

Hogy minden hiányzó sminkterméket beszerezhessetek, amire szükségetek van, a márkától egy kedvezményes vásárlásra jogosító kupon is került a dobozba.

Maybelline

A Maybelline-től egy olyan szemre való sminkterméket rejt az adventi box, mely tökéletes alapdarab lesz az ünnepi sminkek elkészítéséhez – és természetesen a karácsonyi ünnepek után is hasznos lesz, ha a kezetek ügyében tartjátok.

Neutrogena

Megtaláljátok a dobozban azt a Neutrogena terméket is, mely hideg, téli időben elengedhetetlen mindenki számára. Hidratáló összetevői révén ugyanis azonnali enyhülést nyújt a száraz és kicserepesedett bőrnek. 

Yves Rocher

Az Yves Rocher idei karácsonyi kollekciójának egyik shea vajjal és makadámiaolajjal dúsított kozmetikumát rejti a box, hogy puha, táplált és illatos bőrrel várhassátok a karácsonyt. 

A termékek összértéke 27 809 Ft lett, a doboz ára azonban csak 6 990 Ft (+ postaköltség). Fontos tudnod, hogy a doboz egyszeri és limitált mennyiségben érhető el, egy vásárló maximum egy dobozt rendelhet. A doboz november 25-én (csütörtökön) 12:00-tól rendelhető az Animuson.

Kozmetikumokról, kicsit másként

Exit mobile version