POWER THROUGH CHARM (X)

hirdetés | 2021. December 06.
A kedvesség ereje. Az igazi nő erős, de valódi vonzereje mégis kedvességében rejlik.

Audrey Hepburn, Grace Kelly, Michelle Obama, Jakupcsek Gabriella – mi a közös bennük? Mindnyájan sikeres, erős határozott nők, ugyanakkor kedves és elbűvölő személyiségek.

Ahogy a nők vonzereje kedves határozottságukban, úgy a SPARK by Pelote új POWER THROUGH CHARM ékszereinek varázslatos ereje a bájos charmokban rejlik.

Stílusosan elegáns, 925-ös finomságú, ródiumozott ezüstből készült karkötők képezik a kollekció alapját, amelyek egymással összefűzhetőek, különböző hosszúságúra alakíthatóak, így nemcsak csuklón, hanem nyakláncként is viselhetőek. Egyszerű, letisztult vonalú, minden alkalomra ajánlott darabok ezek, amelyek önmagukban is magukra vonzzák a tekintetet, de a különleges, aprólékos kézi munkával készült charmokkal kombinálva még izgalmasabbakká válnak. 

PTCHbracelet_1280x720
Copy of CENTRALtermék_1280x720
ez legyen a 3 foto_1280x720
ez legyen a 4 foto_1280x720

A mindig divatos, örök klasszikus fekete-fehér az ékszerek különlegességét adó, ragyogó drága-és féldrágakövek szikrázó Swarovski kristályokkal alkotott elegyében arannyal, ezüsttel, bézzsel és szürkével keveredik. A ragyogó charmok segítségével a POWER THROUGH CHARM karkötők és nyakláncok viselőjük elképzelése szerint varázsolhatóak egyedivé.

Alkosd meg saját ékszered és SZIKRÁZZ! CHARM Yourself és SPARK Yourself!

Exit mobile version