„Felajánlkozás szexuális tevékenységre” – erre hivatkozva törölte ByeAlex és párja fotóját az Instagram

S. Z. | 2022. Április 24.
ByeAlex és szerelme, Benjamina, ruha nélkül ölelkeztek a fotón, amit többen jelentettek, ezért az Instagram törölte a képet.

Az Instagram törölte ByeAlex egyik fotóját, amelyen szerelmével, Benjaminával láthatók. A képen a pár a fürdőszobában ölelkezett, és bár ruha nem volt rajtuk, semmi olyan nem látszódott a képen, amely cenzúráért kiáltott volna.

A posztot mégis eltávolította az Instagram, ugyanis többen „szexuális tevékenységre való felajánlkozás”-ra hivatkozva jelentették a fotót.

ByeAlex 24 óráig elérhető Instasztoriban osztotta meg az értesítést, amelyet az Instagramtól kapott, hogy a bejegyzését törölték. Ez volt az indoklás: „A tartalmad (bejegyzés) nem felel az irányelveinknek (felnőtt személy felajánlkozása szexuális tevékenységre).”

ByeAlex posztja, miután az Istagram törölte egy fotóját „felajánlkozás szexuális tevékenységre” kifogással (Forrás: Instagram/ByeAlex)

Tényleg? Felajánlkoztunk, te csicska? Most remélem, lesz mire maszturbálnia annak a néhány irigy lószarnak, akik addig jelentgették a képünket, hogy törlést kaptam. Ettől még mi boldogok maradunk, ti meg nullák, akiknek ennyi sikerélményük marad egész életükben

– írta felháborodva ByeAlex, aki nemrégiben elárulta, hogy azzal kezdi a napját, hogy rákeres a saját nevére a Google-ben. 

(Kiemelt kép: RTL Magyarország/Sajtóklub)

Exit mobile version