Hyaluron Plump – Elseve hajápolók dehidratált hajra (x)

hirdetés | 2022. Május 06.
Mik a dehidratált haj jelei? Fakó és élettelen hajszálak, amelyek kimerültnek látszanak. Ez a megjelenés azt jelzi, hogy a dehidratált hajtincsek nedvességet igényelnek.
Hyaluron Plump – Elseve hajápolók dehidratált hajra (x)


Bemutatjuk a L’Oréal Paris Elseve új Hyaluron Plump hajápoló termékcsaládját dehidratált hajra. A hialuronsav erejét tartalmazó Hyaluron Plump akár 72 órán át hidratálja a hajat.* Az eredmény? Üde, rugalmas, élettel teli haj, amely nedvességgel** feltöltött és nem nehezül el. Azonnali hidratálás, azonnal gyönyörű haj.

*Műszeres tesztek a termékcsaládba tartozó sampon és balzsam használata után.
**Műszeres tesztek a termékcsaládba tartozó sampon, balzsam és szérum használata után.


Milyen a dehidratált haj?

A haja fakónak tűnik, durva és merev tapintású? Ezek azok a jelek, amelyek a haj dehidratáltságára utalnak. A hidratálást igénylő hajszálak nem elég dúsak, nem elég rugalmasak és nem szép esésűek, ezek miatt pedig élettelen, lelapuló és merev tapintású. A dehidratált haj még hidratáló hajápoló termékek használata után is nehezen tartja meg a nedvességet.


És miben különbözik a vízhiányos haj a száraz hajtól? Noha ezeket a kifejezéseket gyakran szinonimaként használják, a száraz és a dehidratált haj valójában két különböző dolog. A kiszáradás az első jele annak, hogy a haj igénybevett, még mielőtt igazán kiszáradna és károsodna. A száraz haj általában vegyszereknek (például hajkiegyenesítőknek), valamint hajfestékeknek és hőnek való túlzott kitettség miatt alakul ki. Bizonyos hajformázó termékek is okozhatnak hajszárazságot, mivel eltávolítják a haj természetes olajait. Míg a száraz haj intenzív regenerálást igényelhet aminosavakkal, ceramidokkal vagy keratinnal, a dehidratált hajnak csak hidratáló ápolásra és védelemre van szüksége ahhoz, hogy újra rugalmas, puha és fényes legyen.


Akár 72 órás hidratáló hajápoló termékcsalád

Az Elseve Hyaluron Plump hialuronsavval átitatott hajápoló termékcsalád a L’Oréal Paris úttörő tudományos szakértelmét testesíti meg.

Ezt az erőteljesen hidratáló összetevőt könnyű, mégis rendkívül hatékony formulákba zárva az új Hyaluron Plump hajápoló család kifejezetten dehidratált hajra lett kifejlesztve. 4 hidratáló termékből – az akár 72 órán át hidratáló sampon, az akár 72 órán át hidratáló balzsam, az akár 72 órás hidratáló hajpakolás és a 2% hialuronsavas hatóanyag-kombinációt tartalmazó, hidratáló szérum – álló termékcsalád akár 72 órán át hidratálja a fénytelen, dehidratált vagy lelapuló hajat, így az azonnal revitalizált és szép esésű lesz.


Előremutató hidratáló hajápoló formula a hialuronsav erejével

A hialuronsav etalonnak számít a hidratálás területén. A bőrre és a fejbőrre is jótékony hatást gyakorol, mivel korlátozza a dehidratáltságot és erősíti a bőr védőrétegét, amik segítenek az érzékeny fejbőr ápolásában. Ami a hajat illeti, a hosszú, száraz, érzékeny vagy töredező haj károsodása a hajszálak pikkelyeiben mutatkozik meg és a sérült hajszálak nem védettek a külső hatásokkal szemben. A hialuronsav ugyan nem tud behatolni a hajszálakba, azonban a hajjal való természetes affinitása révén be tudja vonni a sérült szálakat. Ily módon a hialuronsav kondicionáló hidratálóként működik, megkönnyítve a haj kifésülését. Az Elseve legújabb technológiájával megalkotott Hyaluron Plump termékcsaládjának a formulája hialuronsavval gazdagított, ezáltal ez a hajápolási rutin – a samponnal, a balzsammal, a hajpakolással és a szérummal – minden hajtípusra jótékony hatású, elősegítve a haj egészségesebb és nedvességgel feltöltöttebb megjelenését. A hidratáló eredmények mellett a Hyaluron Plump termékek magasabb szintre emelik a hajápolás élményét is. A termékcsalád modern, gyümölcsös illata virágos jegyeket édes vaníliával kombinál, amely akár 72 órán át tart. A haj ápolt, hidratált és csodásan illatosított.

Hidratáló hajápolási rituálé a dehidratált haj élénkítéséért

A Hyaluron Plump hidratáló hajápolási rutin azonnal megszépíti a dehidratált hajat a nedvességgel feltöltött, rugalmas, fényes hajért elnehezítés nélkül.

1. lépés

Tisztítás az akár 72 órán át hidratáló samponnal

Ez a krémes sampon – amely mindennapos hajmosásra is nagyszerűen használható – tisztítás közben bevonja a haj kutikuláját és nedvességgel tölti fel a hajat. A termékcsaládba tartozó balzsammal együtt használva akár 72 órán* át hidratálja a hajat és akár 10-szer hidratáltabbá** teszi a fényesebb és revitalizált hajért, elnehezítés nélkül.

2. lépés

Kondicionálás az akár 72 órán át hidratáló balzsammal

Krémes állagának köszönhetően ez a kiöblítendő balzsam akár mindennap használható a haj könnyebb kifésüléséért. A termékcsaládba tartozó samponnal együtt használva akár 72 órán** át hidratálja a hajat és akár 10-szer hidratáltabbá** teszi a fényesebb és revitalizált hajért, elnehezítés nélkül.


3. lépés

Intenzív hidratálás az akár 72 órás hidratáló hajpakolással

A heti 1-2 alkalommal történő használatra készült, intenzíven hidratáló hajpakolás ideális olyan esetekben, amikor a hajnak extra hidratálásra van szüksége. A tiszta, nedves hajra felvitt hajpakolás zselés, kiöblítendő textúrája azonnal nedvességgel vonja be és tölti fel a hajszálakat. A termékcsaládba tartozó samponnal együtt használva akár 72 órán*** át akár 10-szer hidratáltabbá teszi a hajat, elnehezítés nélkül****.

4. lépés

Védelem a 2% hialuronsavas hatóanyag-kombinációt tartalmazó, hidratáló szérummal

Ez a tejes, folyékony szérum egy nem kiöblítendő hajápoló, amely mindennap használható nedves vagy száraz hajra. Intenzíven hidratálja a hajat, miközben formázza és nedvességgel tölti fel a hajszálakat. A termékcsaládba tartozó samponnal és balzsammal együtt használva akár 9%-kal növeli a hajszálak átmérőjét***. Minden használatkor akár 9%-kal növeli a hajszálak átmérőjét. Használja mindennap az akár 10-szeres hidratálásért*****.


**Műszeres tesztek a termékcsaládba tartozó sampon és balzsam használata után.
***Műszeres tesztek a termékcsaládba tartozó sampon, balzsam és szérum használata után.
****Műszeres tesztek a termékcsaládba tartozó hajpakolás használata után.
*****Műszeres tesztek a termékcsaládba tartozó szérum használata után.

Az eredmények? Láthatóan rugalmas, üde és hidratált haj

A megkérdezett nők egyetértenek abban, hogy a Hyaluron Plump termékcsalád nedvességgel feltöltötté és rugalmassá teszi a hajat elnehezítés nélkül. Fogyasztói tesztek* alapján a Hyaluron Plump akár 72 órán át hidratáló sampon és az akár 72 órán át hidratáló balzsam használata után:

A nők 80%-a egyetértett azzal, hogy a termékek dús, rugalmas hajat eredményeznek akár 72 órán át*
84%-uk mondta, hogy a haja nedvességgel feltöltött*
71%-uk számolt be arról, hogy a haja könnyűnek érződött, elnehezítés nélkül*

A Hyaluron Plump akár 72 órán át hidratáló sampon, balzsam és a 2% hialuronsavas hatóanyag-kombinációt tartalmazó hidratáló szérum együttes használata egy 3 lépéses rutinban a hajat akár 10-szer hidratáltabbá** teszi, akár 72 órán*** át. Egy termékcsalád, amely bizonyítottan biztosítja a hajnak a szükséges hidratálást.

*Fogyasztói teszt 155 nővel, a Hyaluron Plump akár 72 órás hidratáló sampon és balzsam használata 2 hétig.
**Műszeres tesztek a termékcsaládba tartozó sampon és balzsam használata után.
***Műszeres tesztek a termékcsaládba tartozó sampon, balzsam és szérum használata után.

Exit mobile version