Ajándékozz felszabadultságot a sloggival!

nlc | 2022. December 12.
Karácsonyi ajándékot keresel tini lányodnak, a barátnődnek, az anyukádnak vagy épp a párodnak? Egy trendi és kényelmes fehérneművel nem lőhetsz mellé.

Hogy milyen is a tökéletes karácsonyi ajándék? Mutatós, lehetőleg hasznos és mindemellett hosszú távon is örömet is okoz annak, aki kapja. Mindezen kritériumoknak abszolút megfelelnek a sloggi Body Adapt fehérneműi, melyekkel többet is adsz: magát a felszabadultság érzését ajándékozod.

sloggi Body Adapt

A testünk akár egyik napról a másikra, vagy épp hétről hétre is folyamatosan változik, a különböző életszakaszokban pedig egészen drasztikus átalakulásokon megy keresztül, gondoljunk csak a kamaszkori, az anyává válással, vagy épp az idősödéssel járó változásokra. A sloggi mindezeket szem előtt tartva alkotta meg a Body Adapt kollekciót, melynek darabjai képesek alkalmazkodni a test mindenkori változásaihoz. Az innovatív Body Adapt melltartók szuperképessége az anyagrétegek között található, úgynevezett adaptív szilikon csíkokban rejlik, ezek ugyanis teljes mértékben kiváltják a kényelmetlen körmerevítőket, a testhő hatására pedig felveszik az alak éppen aktuális formáját. A termékcsalád melltartói és alsói ráadásul egytől egyig lézervágott szélekkel készültek, így sehol nem vágnak be, gyakorlatilag mindegy második bőrként simulnak a testre.

sloggi Body Adapt

Bármilyen testalkatú és korú legyen is, akinek ajándékba szánod, a Body Adapt kollekcióban egészen biztosan megtalálod számára a megfelelő fazonú, méretű és színárnyalatú modelleket. A Body Adapt melltartók három különböző fazonban kaphatók: a belebújós ’Bralette’ enyhe tartással és divatos hosszított fazonnal rendelkezik, a ’Soft Bra’ egy hátul kapcsos, dekoratív V-kivágású, közepes tartást biztosító melltartó, a ’T-shirt Bra’ pedig biztos tartást ad, valamint könnyű szivacspárnáinak köszönhetően még egy feszülős póló alatt sem látszik át.

sloggi Body Adapt

A melltartók és az alsók XS-től XL+-ig terjedő méretválasztékban, négy színben – fekete, fehér, testszín és nude – érhetők el. Sőt, a férfiak sem maradnak ki a jóból: számukra az adaptív zónákkal rendelkező Body Adapt Hipster boxeralsó biztosít kompromisszummentes kényelmet.

A Body Adapt kollekciót is megtalálod a sloggi üzleteiben Budapesten az Árkád, Allee, Arena, Mammut, Duna Pláza és Westend bevásárlóközpontokban, Székesfehérváron az Alba Plázában, valamint Pécsen és Győrben az Árkádban!

Exit mobile version