Beyoncé legszebb és legkatasztrofálisabb ruhái az elmúlt 20 évből

nlc | 2023. Január 19.
Beyoncé megjelenése egyszerűen ikonikus. De ez nem mindig volt így! Nézd meg, milyen óriásit változott a popkirálynő stílusa az elmúlt két évtizedben.

Beyoncét úgy ismerjük, mint egy trendteremtő ikont, aki mindig önazonos, szexi és felejthetetlen. Azonban néha még egy olyan tökéletes stílusú sztárnak is lehetnek mellényúlásai, mint az örökös piedesztálra emelt énekesnő – pláne az elején, amikor még keresi önmagát, meg persze a helyét Hollywoodban. Ez történt Beyoncéval is: mikor a Destiny’s Childdal berobbant a karrierje a 2000-es évek elején még a trió egysége volt a legfontosabb a megjelenésében. Később, mikor szólóban kezdett érvényesülni, már kísérletezhetett azzal, ki is az a Beyoncé. És mint ahogy az elég hamar kiderült Beyoncé olyasvalaki, aki szereti hangsúlyozni a hibátlan vonalait és büszke magára, ugyanakkor sosem unalmas, mindig meglepő és simán kipróbál új dolgokat is. Nézd meg, hogyan néz ki ez a stílusutazás a galériában!

beyoncé 2000 destinys child nlc

A Destiny's Child tagjaként beleolvadt a bandába, hiszen ezt várták el tőle. (Fotó: Jim Smeal/Ron Galella Collection via Getty Images)

beyoncé 2003 nlc

A 2003-as Golden Globe-ra azonban már egyedül hívták meg, és ennek lett az eredménye ez a rosszabb fajta szalagavatós ruha...Innen csak felfelé vezet az út.(Fotó: Jeffrey Mayer/WireImage)

beyoncé 2005 nlc

Igen, a 2000-es évek elején mindenkinek volt egy csupa farmer időszaka. Beyoncénak is, ami 2005-ben jött el számára. (Fotó: Michael Loccisano/FilmMagic)

beyoncé 2007 nlc

Beyoncé nem az a fajta, aki nem javítja ki a hibáit: konkrétan úgy robbant vissza 2007-ben a Golden Globe-ra, hogy az első látogatásakor tett stílusbakit azóta mindenki elfelejtette. (Fotó: Frazer Harrison/Getty Images)

beyoncé 2010 nlc

Ez már az a díva, akit mindannyian ismerünk és szeretünk. Beyoncé 2010-ben már stabilan megérkezett a stílusához. (Photo by Gregg DeGuire/FilmMagic)

beyoncé 2012 nlc

Ez persze nem zárja ki a kísérletezést: szerintünk a 2012-es frufru-érája kifejezetten jól állt neki! (Fotó: James Devaney/FilmMagic)

beyoncé 2014 nlc

És a barna hajat sem utáljuk, amit a két évvel későbbi Met-gálán debütált. (Fotó: James Devaney/GC Images)

beyoncé 2015 nlc

Ez az évtized a frizura-keresés időszaka lehetett Beyoncénál, mert 2015-ben már rövid hajjal nyomult. Nekünk ez is abszolút bejön. (Fotó: Allen Berezovsky/WireImage)

beyoncé 2017 nlc

Na jó, senki sem csinálja úgy mint ő: díjakkal a kezében, ragyogó kismamaként, fantasztikus ruhában pózolt a 2017-es Grammy-díjátadón. (Fotó: Jason LaVeris/FilmMagic)

beyoncé 2018 nlc

A 2018-as gálán pedig bebizonyította, hogy az egész családja divatdiktátorokból áll. (Fotó: Kevin Mazur/Getty Images for NARAS)

beyoncé 2019 nlc

Ennyi hibátlan választás után törvényszerű, hogy becsúszik egy baki. Ez Az oroszlánkirály 2019-es premierjén történt meg. (Fotó: Albert L. Ortega/Getty Images)

beyoncé 2020 nlc

A RocNation Brunch volt az utolsó esemény a koronavírus-lezárások előtt, Beyoncé és Jay-Z pedig igazán odatették magukat. (Fotó: Kevin Mazur/Getty Images for Roc Nation)

beyoncé 2021 nlc

Amíg 2012-ben simán megengedte magának a sportos lazaságot, addig 2021-ben az elegancia volt az uralkodó csapásvonal Beyoncé kosármeccsre látogató outfitjében. (Fotó: James Devaney/Getty Images)

beyoncé 2022 nlc

A kép csak illusztráció. Fotó: /A.M.P.A.S. via Getty Images)

Exit mobile version