A legszebb fehér és babarózsaszín virágok, amikből csodás esküvői koszorú készülhet

Debreceni Andrea | 2023. Július 28.
Ezekből a virágokból nemcsak csodaszép csokrot, hanem akár koszorút is lehet kötni. Tökéletes pasztell dekoráció, a nagy napra.

A nagy nap az olyan apró részletekben rejlik, mint a menyasszonyi ruha, a torta, az esküvői csokor és persze nem utolsó sorban a dekoráció. Utóbbi teszi fel a pontot arra a bizonyos i-re, és még csak nem is kell nagyon túlgondolni. A pasztell színű virágok tökéletesen passzolnak az alkalomhoz és nagyon könnyű belőlük koszorút kötni, úgyhogy kifejezetten olyan alternatívákat mutatunk most, amiket felhasználhatsz az igenek kimondásának napjára. Teheted őket az asztal közepére, akaszthatod a falra, biztos, hogy ezeknek mindenki a csodájára fog járni!

Kála

A kála eleganciát és letisztultságot sugároz, pont ideális, ha valami visszafogottban, de mégis szépben gondolkodsz. (Fotó: Getty Images/BruceBlock)

Frézia

A frézia apró fehér virágai kedvesek, játékosak, illenek bármilyen dekorációba, legyen szó egy szerényebbről vagy akár egy részlet gazdag változatról. (Fotó: Getty Images/aimintang)

liliom

A liliom különlegessége, hogy fehérben és rózsaszínben is kapható, így akár önmagában is lehet variálni, ha színekre vágysz. Arra vigyázz csak, hogy a porzóját kiszedd, különben mindent összefog! (Fotó: Getty Images/Mariia Romanyk)

Fehér rózsa

A fehér rózsa a klasszikus elegancia virága, de például fréziával vagy bazsarózsával keverve ennél jóval sokoldalúbb növényről van szó. (Fotó: Getty Images/Oleg Breslavtsev)

Bazsarózsa

És ha már emlegettük a bazsarózsát: a tömött szirmú virág tökéletes esküvői kellék, egyrészt, mert nagyon látványos, jó az illata, és nem utolsó sorban az összes pasztell árnyalatban megtalálható. (Fotó: Getty Images/Loop Images/Tamsyn Morgans)

Pink rózsa

A fehér rózsa mellé akár rózsaszínt is választhatsz, ez kicsit merészebb döntés, ugyanakkor nagyon bájos. (Fotó: Getty Images/Chiharu Uchida)

Orchidea

Nem utolsó sorban, ha igazán látványos koszorút szeretnél, akkor az orchidea lesz a te virágod. Egyszerűen vonzza a tekinteteket. (Fotó: Getty Images/Ali Majdfar)

Exit mobile version