Ismerd meg az ősz stílusos illatújdonságait!

nlc | 2023. Szeptember 25.
Egy időtlen kollekció új perspektívában és egy káprázatos szivárvány, illatba foglalva!

BVLGARI OMNIA

A BVLGARI OMNIA illatkollekció időtlen kollekció, amely a színes drágakövek egyedi csillogását és a legfinomabb virágok ragyogását értékes fénycseppekké alakítja. A BVLGARI OMNIA most az eddigi legmerészebb evolúcióján megy keresztül, három jellegzetes illata, a Crystalline, az Amethyste és a Coral új arculattal, újratervezett üveggel és csomagolással, a friss perspektíva ragyogásában fürödve arra hív, hogy újra felfedezzük ezeket az utánozhatatlan illatokat.

A BVLGARI OMNIA kollekciót Alberto Morillas parfümőrmester készítette. A kristály tisztaságát és letisztultságát idéző BVLGARI Omnia Crystalline egy ragyogó Eau de Toilette, melyet a víz átlátszósága ihletett, a lótuszvirág áttetsző fényéből, amit a fehér bazsarózsa légies eleganciája finomít.  Az ametiszt lágy fényét és nemes kifinomultságát kifejező BVLGARI Omnia Amethyste, egy hihetetlenül árnyalt csokor, amely a reggeli harmattal átitatott Iris kertek számtalan illatát testesíti meg. A vörös korallnap energiája által ihletett BVLGARI Omnia Coral, avibráló drágakő izzó energiáját kelti életre. A korallhoz hasonlóan ragyogó és színes, virágos-gyümölcsös Eau de Toilette a természet minden élénkségét megragadja a hibiszkuszjegyek ragyogó aurájával. 

BVLGARI Omnia

BVLGARI Omnia Coral

BVLGARI Omnia

BVLGARI Omnia Crystalline

BVLGARI Omnia

BVLGARI Omnia Amethyste

Az új üveg kialakítása az Omnia ikonikus formája előtt tiszteleg. Két levehető gyűrű egymásba fonódik, felfedve az illat szórófejét, és kifejezve a kollekció átalakulását. A végtelen táncban egymásba fonódó, játékos és értékes láncszemekkel a dizájn a végtelenség szimbólumát, a fénycseppeket jelképezi, amelyek egyik pillanatról a másikra ragyognak. A kupak elegáns rózsaarany színűkerete a Bulgari ékszerészi DNS-ét hordozza, a Bulgari egyik legikonikusabb illatkollekciójának magjában. A fény felé tartva az üveg légies átlátszósága felragyog és egyedülálló kincs lesz belőle. 

Tutti Twilly d’Hermés

 A Hermés lányok, mint testvérek, egy vidám klánba tömörülnek, ami mosolyt és meglepetést kelt. Mert mindannyian mások, ezek a megtévesztően vad, szerény teremtések, ezek a kifinomult lázadók. Mindegyiknek megvan a maga színe, a maga szemtelen stílusa. Sugárzóan és elválaszthatatlanul lépnek ki, az intelligencia és a lelkiismeret vidám élcsapataként, amelyet nem korlátoznak a társadalmi normák. Elég néhány csepp az illatukból. A Tutti Twilly d’Hermés, amely úgy tör elő, mint egy káprázatos szivárvány, amely színeivel megvilágítja a napot, Christine Nagel, a Hermés parfümőrje alkotta meg számukra.

Tutti Twilly d’Hermés

A Twilly jellegzetes gyömbéres jegyei a gyökerektől a virágig nyílnak meg, a finom szirmok és a mámorító licsi és a pézsma magába ölelő ereje egyesül. Ezt a licsi piros üvegben lévő, magával ragadó illatot a fül mögé, a váll üregébe vagy a bokaráncba cseppenthetjük. A bőrön való simogatása azzal kezdődik, hogy egy új nap ígérkezik ennek az erős akaratú lánytörzsnek. Üdvözöljük azokat, akik mernek! A kíváncsiság erősség! Spontánul, szabadon, a konvencióktól mentesen nyüzsögnek a világ minden táján, zajt keltve és korlátokat lebontva.

A barátságukhoz hasonlóan fényes árnyalatú selyemszalag köti össze ezeket a testvéreket lélekben. Gyűrűbe csomózzák, a csuklójukra hurkolják, a hajukba kötik, vagy a vázlatfüzetükben egy-egy oldalt jelölnek vele. Féktelen fantáziájuk számtalan felhasználási módot talál ki. Amikor útjaik keresztezik egymást, felismerik a másikat erről a színes talizmánról, az üveg fehér fedeléről – a bowler-sapka női változatáról -, amely éppen csak felfedezhető a másik táskájában. A számban rejlik az erő. Te és én, én és te, mindenki a maga módján, mindenki a maga stílusában, és mindenki Tutti Twilly.

Exit mobile version