Gelencsér Timi fesztiválszerkójánál nem látsz ma dögösebbet

F. B. | 2024. Augusztus 09.
A nemrégiben az RTL csatornájához átigazolt Gelencsér Timi rengeteg munkája mellett a kikapcsolódásra is szán időt, így ellátogatott a Sziget Fesztiválra!

Úgy tűnik Gelencsér Tímea is ellátogatott a Szigetre, méghozzá nem is akármilyen szettben! Timi egyfajta texasi Barbie babaként tündökölt a budapesti fesztiválon, ahol a kiposztolt fotója alapján nagyon jól érezte magát, hiszen fülig érő mosollyal láthattuk.

Fotó: Birton Szabolcs

A sportok szerelmese

A nemrégiben a TV2 csatornájától az RTL-hez igazolt híresség új szettjében megvillantotta brutális kockahasát is, amelyről az elmúlt időszakban már bővebben is írtunk. Timi tökéletes alakja nem is csoda, hiszen köztudottan a sportok szerelmese, egykori FitKid versenyzőként és Exatlonistaként a mindennapjai részévé vált a rendszeres mozgás. 

Ha valaki megirigyelte volna hibátlan alakját és elképesztő kockahasát, azt is elárulta már korábbi nyilatkozataiban, hogy az ember lányának mit kell megtennie érte. Mint mondta, legtöbbször futni jár, vagy edzőterembe, de kipróbálta már a táncot, a bokszolást, a légtornát, a snowboardozást és megannyi más sportágat is.

„A munkám és az egyéb elfoglaltságaim miatt teljesen változó, hogy mikor van időm sportolni. Általában egy-két hétre látom csak a naptáramat, az éppen futó projektekhez igazítom ezeket az alkalmakat. Az egyik nagy kedvencem a saját testsúlyos edzés. Próbálok heti két alkalmat ennek szentelni, a hét másik három napján pedig általában futok, az aktuális a szabadidőmtől függ, hogy éppen mennyi kilométert tűzök ki célul.” – nyilatkozta korábban a Glamournak a modell, aki szerint az étkezésnél nem kell görcsösen figyelni a szabályokra, inkább az ételek minősége a lényeg. 

„A legtöbben azzal követik el a legnagyobb hibát, amikor hirtelen felindulásból túlterhelik magukat, nem fokozatosan, az edzettségi szintjüknek megfelelően mozognak. Az ilyen elhatározásoknak általában az lesz a vége, hogy elmegy a kedvük az egésztől, kudarcként élik meg és végül a kezdeti lelkesedésük is hamar elillan.” – tette hozzá. 

Kijár egy kis szórakozás

A rendszeres edzések mellett azonban úgy tűnik, hogy a Hell Boxing Kings nevű nemzetközi bokszverseny műsorvezetője a szórakozásra is tud fordítani egy kis időt és kilátogatott a Sziget Fesztiválra. Timi barna haját kiengedve, begöndörítve hordta, öltözékében pedig egy halvány rózsaszín, laza top-ra és egy hozzá színben passzoló, szintúgy halvány rózsaszín csizmára szavazott, rövid farmermernadrággal.

Exit mobile version