Befizettek egy Bridgerton témájú luxusbálra, erre kaptak egy rúdtáncos csajt tangában

Á.K. | 2024. Szeptember 28.
Detroit városában borsos árért cserébe Bridgerton témájú luxusbált ígértek a rajongóknak, cserébe ehetetlen ételeket, egyetlen hegedűst és egy rúdtáncost kaptak.

Akadtak olyan A Bridgerton család-rajongók, akik a Detroitban megrendezett Bridgerton bálba érve szinte azonnal sírni kezdtek, ahogy beléptek a helyszínre. A 25 éves Nina szerint ez volt az élete eddigi legrosszabb rendezvénye, és ennél még a gimis bálok is sokkal menőbbek voltak. A lány elmondta, hogy a Bridgerton tematikájú ételek itt rossz pulykasültet, sonkát és macaront jelentettek, de volt paradicsomszószban szétázott tészta és nem átsült csirkeszárny is a kínálatban. A résztvevők úgy érzik, hogy átverték őket, ugyanis a belépő ára közel 200 dollár (nagyjából 70 ezer forint) volt – írja a BBC.

A szeptember 22-i Bridgerton bál Detroitban (fotó: Profimédia)

A beszámolók szerint kevés volt a szék, ezért többen kénytelenek voltak a földön ülni, és mivel kevés volt az étel, az éhes vendégek a közeli McDonald’sba és Burger Kingbe jártak ki kajálni. A rendezvénynek egyébként hivatalosan semmi köze A Bridgerton családot bemutató Netflixhez és Shondalandhez.

A vendégeknek előzetesen Bridgertonos táncleckéket, divatbemutatót és korhű fotós háttereket ígértek az Insta-posztokhoz, de ezeket hiába próbálták megtalálni. Kimberley Pineda a TikTokra posztolt videót a botrányos rendezvényről.

@kiimberyly Dearesr gentle readers, Enjoy my POV on unclenme bridgerton ball… YIKES #bridgertonball #unclenme #scammers #detroitbridgerton ♬ BIRDS OF A FEATHER sped up - Lilly 🎃

A lány elmondta, hogy már a bejáratnál feltűnő volt, hogy senki sem fogadja őket, a kifelé jövők pedig arra figyelmeztették, hogy inkább be se menjen a barátjával. Bent rögtön feltűnt számára az olcsó dekoráció, a bálterem pedig kongott az ürességtől. Egyes ételek közel ehetetlenek voltak, a csirke például nem volt jól átsülve, a babnak pedig halszaga volt.

Tánclecke helyett pedig egy szál rúdtáncos lány szórakoztatta a nagyérdeműt tangában.

A rendezvényt szervező WXYZ-TV, Uncle & Me LLC utólag elnézést kért, hogy többen csalódtak az eseményben, pedig állításuk szerint ők a legjobbat akarták, „egy mágikus estét”. Ha hihetünk nekik, dolgoznak azon, hogy kártalanítsák az elégedetlen ügyfeleket, bár gyanús, hogy a weboldaluk a BBC szerint már nem működik, és egy ideje már elérhetetlenek. Ez már csak azért is dühítő, mert a rajongók nemcsak a belépőjegyre költöttek sokat, hanem a Bridgerton-érába illő ruhákra is.

Exit mobile version