Ifj. Scobert Norbi után újabb sztár ragad mikrofont a Megasztárban

F. B. | 2024. Október 02.
Hamarosan újabb hazai híresség lép a zsűritagok elé, aki bár korábban már megcsillogtatta tudását, most azonban újabb szintre emeli a viszonyát az énekléssel.

Úgy tűnik, valamiféle trend lett abból a hazai sztárok körében, hogy megmutatják énekesi tehetségüket az országnak annak ellenére is, hogy nem az elsöprő hangjuk miatt lettek ismertek az országban. Úgy tűnik, Rubint Réka és Schobert Norbi idősebbik fia után most Alekosz egykori párja, Varsányi Réka próbálja majd meg elkápráztatni a zsűrit énekhangjával. 

Fotó: TV2

A Megasztár vasárnapi adásának beharangozójából ugyanis kiderült, hogy az Ázsia Expressz korábbi évadában megismert Réka is a stúdióba érkezik, így meglepetésekből nem lesz hiány a sok év után újjáélesztett műsor következő epizódjában sem! Varsányi egyébként már korábban is megcsillogtatta énektudását, akkor azt is elárulta, hogy énektanár segítségével képzi a hangját.

Énektanárhoz járok, gyakorlom ezt a mesterséget. Nem titok, hogy ez nem új dolog az életemben, másfél éve kezdtem vele komolyabban foglalkozni. Mondjuk, lehet, hogy még egy kicsit szorgalmasabban kellene hozzáállnom

– nyilatkozta. 

Exit mobile version