A kifutó szépe volt Nicole Kidman lánya a párizsi divathéten

F. B. | 2024. Október 03.
Párizsban debütált az A-kategóriás hollywoodi színésznő gyermeke, aki ezennel belépett a "nepo baby-k" díszes csapatába.

Nicole Kidman és Keith Urban legidősebb lánya, Sunday Rose e hét kedden debütált Párizsban a kifutón. A mindössze 16 éves lány a Miu Miu 2025-ös tavaszi-nyári kollekciójának divatbemutatóján vonult végig, elképesztő magabiztossággal. Debütálását a Vogue – amelyet a szakmabeliek egyszerűen divatbibliaként is emlegetnek -, óriási sikernek minősítette. 

Suday a kifutón egy lenyűgöző fehér ujjatlan ruhában vonult végig, amelyen egy mesés fehér szalagdíszítés futott végig. A ruhához egy világos szürke lábmelegítőt és egy fekete, nyitott orrú cipőt választottak számára a tervezők. Haja stílusosan elegáns volt, melírozott szőke tincseit pedig a füle mögé tette, ezáltal kiemelve hibátlan sminkjét is, amelynek egyik legkiemelkedőbb eleme a rózsaszínesen fénylő ajka volt. Természetesen ahogy azt kell, a körmeit is a szereléséhez igazította, a most nagyon divatos tejfehér színre szavazott.

A nagy eseményen Sunday Rose édesanyja is jelen volt, később együtt is érkeztek a divatbemutató után megrendezett Miu Miu vacsorapartira. Azonban nem a szintén stílusikon Nicole Kidman volt az egyetlen híresség, aki tiszteletét tette az eseményen, olyan sztárok is jelen voltak, mint Willem Dafoe, Hillary Swank, Amelia Grey, Little Simz brit rapper és Nicha Yontararak dél-koreai színésznő. 

Fotó: Getty Images

Via

Exit mobile version