El sem hisszük: ezek a legröhejesebb filmes szettek

nlc | 2024. Október 19.
Vannak olyan sorozatok és filmek, amiket látva nem értjük, mit gondoltak a stylistok, mikor felöltöztették a karaktereiket.

Amikor megnéztük az It Ends with Us – Velünk véget ért, az jutott eszünkbe, hogy soha nem láttunk még ennyire ronda filmes outfiteket. Aztán kijött az Emily Párizsban negyedik évada, és ráeszméltünk: dehogynem, Darren Star sorozataiban állandóak a szörnyű szettek! Nem csak szegény Emilyt és barátnőit, Mindyt és Camille-t kárhoztatja döbbenetesen furcsa ruhákra. Ezt Star már az előző sorozatával, a Szex és New Yorkkal is elkövette. De milyen röhejes filmes szettekkel vert már meg minket a balsors? Összegyűjtöttük a legrosszabbakat az alábbi galériában.

it ends with us nlc

Igen, értjük, hogy a Velünk véget érben Lily bohémságát igyekszik prezentálni ez a szedett-vetett outfit, de valójában csak azt érte el, hogy Blake Lively-t is lássuk röhejesen felöltözve. (Fotó: Profimedia)

a bambanő nlc

Ki gondolta jó ötletnek ezt a tollas kabátot A bambanőben?! (Fotó: Profimedia)

szex és new york nlc

Megvan, hogy Carrie inkább Vogue-ot vett, mint kaját, amikor kifejezetten kevés pénze volt? Hát, kicsit figyelmesebben lapozgathatta volna a divatmagazint... (Fotó: Profimedia)

és egyszer csak nlc

Ne aggódj, az És egyszer csak-ban hasonlóan remek outfiteket lehet látni... (Fotó: Profimedia)

álmodj rózsaszínt nlc

Lehet, hogy Molly Ringwald karaktere az Álmodj rózsaszínt-ben kifejezetten divatos lánynak tartotta magát, de ezen a fotón úgy öltözött fel, mintha vaksötétben rakta volna össze a szettjét. (Fotó: Profimedia)

emily párizsban nlc

Gyakorlatilag bármilyen képernyőfotót mutathatnánk az Emily Párizsban bármelyik évadának bármelyik részéből. És az a durva, hogy itt Mindy és Emily még egészen stílusosan néznek ki. (Fotó: Stephanie Branchu/Netflix)

emily párizsban2 nlc

És szegény Camille-t is szörnyű outfitekbe öltöztetik, a sminkjeiről pedig már ne is beszéljünk! (Fotó: Stephanie Branchu/ Netflix)

eufória nlc

Az Eufória is az a sorozat, ami nagy hatással volt a divatra, pedig egyetlen gimnazista sem öltözik úgy, ahogy ők. Maddie-től Juleson át Cassie-ig bárkit válaszhattunk volna, de most a BDSM partikat meghazudtoló stílusban megújuló Katről hoztunk képet. (Fotó: Profimedia)

pretty little liars nlc

Valaki elmondaná nekünk, miért öltöztették úgy a Pretty Little Liars gimnazistáit, mintha multis, irodai dolgozók lennének?! (Fotó: Ron Tom/Disney General Entertainment Content via Getty Images Family via Getty Images)

gossip girl nlc

A listát Blake Lively-val kezdtük, vele is zárjuk. Meg Leighton Meesterrel. Mert bármennyire is azt hittük a 2000-es években, hogy a Gossip Girl kifejezetten divatos sorozat volt, valójában egyáltalán nem volt stílusos. (Fotó: Profimedia)

Exit mobile version