Megtalálták a Sheinen a világ legrondább ruháját

nlc | 2024. Október 28.
Ritka csúnya mintázatú anyagból készült ruhát dobott piacra a népszerű Shein webáruház. A holmi sokakban kelt nem épp kellemes asszociációkat.

A Shein wbáruház kínálatában bukkant fel az aruha, melyet a közösségi oldalakon sokan már a világ legrondább ruhájaként emlegetnek. A midiruha szabásával még nem is lenne különösebb gond, azonban az anyagának mintázata már minimum kérdéseket vet fel. A patchwork jellegű printben többféle minta, így az év egyik vezető trendjének számító, ám önmagában is meglehetősen karakteres leopárdminta, paisley minta (azaz kasmírminta), illetve a fekete mellett rózsaszín elemek is felbukkannak. Ez utóbbiakról pedig sokan asszociáltak a nyers hús valamilyen formájára, és lássuk be, nem épp alaptalanul. 

Fotó: Shein

„Úgy néz ki, mint valami mintával kevert hús” – jegyezte meg egy kommentelő a Mumsneten

„Hogyan jutott eszébe egy tervezőnek ez a szörnyűség?” – tette fel a kérdést egy másik felhasználó. 

„Ó, te jó Isten! Jézus Krisztus! Ó, drágám, kedvesem! Mire gondoltak, amikor megtervezték azt a groteszk szörnyeteget?!” – fejezte ki egyetértését valaki.

“Felbukkant a Facebook hírfolyamomban és ez a legrosszabb ruha, amit valaha láttam” – így egy újabb vélemény. 

„Még a modell sem mutatja meg benne az arcát” – viccelődött másvalaki. 

Akadt, aki azt írta, a ruha úgy néz ki, minta a viselője levágott disznólábakat aggatott volna magára. Másvalaki pedig megjegyezte, mintha csak egymással birkózó sertéseket ábrázolna a print. Volt, aki ennél is tovább ment és azt írta: olyan, mintha a ruha viselője kívül hordaná a belső szerveit. 

Ez valóban borzalmas. Talán egy belsős poén volt, hogy megnézzék, hányan vásárolják meg 

– jegyezte meg egy hozzászóló. 

Az eredetileg nagyjából  5000 forintos áron kapható ruhára egyébként nagyon is mutatkozott kereslet, olyannyira, hogy több méretben is elkapkodták belőle a teljes rendelkezésre álló készletet. A megmaradt darabokat pedig mostanra már féláron árusítják ki. 

A Shein a közelmúltban egy szintén kínos ügy kapcsán került be a hírekbe: egy brit egyetemista ugyanis azzal állt a nyilvánosság elé, hogy a webáruháztól érkezett csomagjából nem csak az általa megrendelt csizma, de egy élő skorpió is előkerült

via

Nyitókép: illusztráció, Getty Images 

Exit mobile version