Hisztirohamot kapott Alekosz egyik nője

nlc | 2011. Május 11.
Még csak két napja lakik bent a kéjlakban az a 16 hölgy, aki Alekoszért versenyez, máris hatalmas hisztijelenetet láthattunk.

 Mitől félti anyja Alekoszt?

Alekosz egyik barátnőjelöltje az első este sírós hisztirohamban tört ki. „A tizenhat lány közül én érzem iránta a legtöbbet… de nem a pia miatt mondom… nagyon. Egyszerűen tényleg ő az álmaim férfija. És én azt mondom, lehet szegény, mint a templom egere, nekem akkor is kell. És neki szeretnék gyereket szülni és az ő anyukáját szeretném anyósomnak és az ő felesége szeretnék lenni. Ő egy überelhetetlen férfi. Azt érzem, hogy mindketten ugyanolyan kapcsolatra vágyunk, ez a közös bennünk” – mondta az egyik szőke hajú lány, Anita, aki hajnal hatkor kijelentette, hogy ő nem alszik és nem eszik, csak várja Alekoszt. Majd a testvérpár megállapította, hogy a rivális hölgyből csak az alkohol beszél, és ő egy rajongó.
De hiába hisztiznek a kiéhezett hölgyek a kéjlakban, Alekosz barátjának, Olivérnek elárulta a taktikáját. „Befektetek egy kicsit, nem fogom őket lerohanni. Csak szépen lassan, mindent a maga idejében. És különben is, bizonyítsanak a hölgyek a legfölsőbb szinteken” – mondta a VV-győztes milliomos.

 
 

 

Exit mobile version